Verpleegkundige Flexpool AOA/VIG-1/TRAX

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

Voor onze verpleegafdelingen zijn wij op zoek naar enthousiaste, flexibele en innovatieve verpleegkundigen. De zorg die verleend wordt aan de patiënten van deze afdelingen kan zowel acuut, routinematig maar ook complex en gespecialiseerd zijn. Houd je van afwisseling en wil je je verder ontwikkelen? Dan is dit de functie voor jou!

In het kort

• Je werkt als verpleegkundige in een flexibele setting 
• Je werkt afwisselend tussen drie verschillende afdelingen
• Je ben leergierig, enthousiast en een aanpakker
• Je krijgt een gedegen inwerktraject en kunt je met specialistische opleidingen nog verder specialiseren als verpleegkundige 

Wat ga je doen?

In de rol van verpleegkundige flexpool werk je afwisselend op drie afdelingen, namelijk de Acute Opname afdeling (AOA), de Interne Geneeskunde (VIG-1) en het Transplantatie Centrum (TRAX). Jij kunt als geen ander goede verpleegkundige zorg leveren en vindt het een uitdaging dit op meerdere afdelingen te doen! In deze rol ben je van meerdere markten thuis en ga je een uitdaging niet uit de weg. Pak jij de kans om deze diverse functie in een top academisch centrum te bemachtigen?

Wat vragen wij?

Voor deze functie ben je in het bezit van een diploma A Verpleegkundige, mbo-V of hbo-V. Je bent flexibel, enthousiast, leergierig en stressbestendig. Je hebt zelfkennis en bent positief ingesteld, ook onder wisselende omstandigheden. Je kunt naast zelfstandig werken ook goed in teamverband functioneren en je bent servicegericht naar patiënt en familie en de verschillende disciplines waar je mee samenwerkt.

Meer informatie

Je werkt in een dienstverband van 24 tot 36 uur per week. Na een gedegen inwerktraject kun je volgens een vast rooster ingeroosterd worden op de drie afdelingen in alle diensten, op alle dagen van de week. Je hoort ruim van te voren welke dienst (dag, avond of nacht) je hebt, maar op welke afdeling je wordt verwacht hoor je kort van te voren.

Annemieke Hoek

Annemieke Hoek

"Het hele traject rondom een transplantatie vind ik mooi. Mensen gaan hier soms helemaal opgebloeid weg."

Je werkplek

Op de AOA staan de opvang, stabilisatie en behandeling van patiënten met een acute opname-indicatie centraal. Er worden patiënten opgenomen voor nagenoeg alle specialismen van het LUMC. Een groot deel van deze patiënten wordt na 48 uur overgeplaatst naar een specialistische verpleegafdeling zoals de verpleegafdeling VIG-1. Op de VIG-1 worden met name patiënten opgenomen vanuit de specialismen Nierziekten, Infectieziekten, en Maag- Darm- en Leverziekten. Op verpleegafdeling TRAX staan de opvang en behandeling van patiënten met een nier-, nier-pancreas-, eilandjes- of levertransplantatie centraal.  

Carrière in het LUMC

Of je nu een starter of een ervaren medewerker bent, het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken. Wij bieden je daarbij de mogelijkheid om op termijn specialistische opleidingen te volgen of door te groeien naar de functie van senior verpleegkundige. Deze functie biedt je bij uitstek een mix van acute en electieve topreferente zorg.

Contact: Arja Mordhorst, verpleegkundig teamleider AOA
071 529 64 83

Solliciteren