Verpleegkundig Specialist/Physician Assistant (in Opleiding)

Medisch & klinisch

Je functie

Op de polikliniek Reumatologie hebben wij een plek voor een verpleegkundig specialist of physician assistant. Heb je de opleiding Master Advanced Nursing Practice of Master Physician Assistant nog niet op zak, maar beschik je wel over ervaring in de reumatologie of gewrichtsproblematiek en wil je in een van deze rollen groeien? Dan bieden wij je de kans om dat bij ons op de afdeling te doen!

In het kort

• Je gaat aan de slag op de afdeling Reumatologie
• Hier coördineer je het volledige poliklinische proces van de patiënten
• Dit omvat onder meer gewrichtsonderzoek, het voorschrijven van medicatie en het verrichten van gewrichtspuncties en -injecties
• Zowel verpleegkundig specialisten of physician assistanten als geïnteresseerden met de juiste achtergrond voor deze opleiding nodigen we uit te solliciteren
 

Wat ga je doen?

Als verpleegkundig specialist/physician assistant (in opleiding) op de polikliniek Reumatologie verleen je medische zorg aan poliklinische patiënten met veelvoorkomende reumatische aandoeningen. Hierbij ga je een zelfstandige behandelrelatie aan met de patiënt en werk je samen met de reumatoloog. Je coördineert het volledige poliklinische proces en draagt zorg voor de diagnostiek, behandeling, follow-up en ontslag. De taken bestaan onder andere uit het uitvoeren van gewrichtsonderzoek, het voorschrijven van medicatie en het verrichten van gewrichtspuncties en -injecties. Ook verzorg je voorlichting over ziekte en behandeling. Het overgrote deel bestaat dan ook uit directe patiëntenzorg. Daarnaast kan het werk bestaan uit het verzorgen van klinische lessen, het ontwikkelen van patiëntenvoorlichtingsmateriaal en het participeren in wetenschappelijk onderzoek. Als je aangesteld wordt als verpleegkundig specialist of physician assistant in opleiding volg je een leertraject dat, in samenspraak, wordt afgestemd op je vooropleiding, werkervaring en eerder verworven competenties.

Wat vragen wij?

We zoeken een enthousiaste verpleegkundig specialist of physician assistant, bij voorkeur met ervaring in de reumatologie of gewrichtsproblematiek. Iemand die het een uitdaging vindt om als zorgprofessional deel uit te maken van een medisch team en deels zelfstandig, deels onder supervisie, excellente zorg te verlenen. Daarnaast kun je zowel mondeling als schriftelijk goed communiceren, beschik je over organiserend vermogen, neem je initiatief en kun je goed samenwerken met medewerkers uit verschillende disciplines. Je hebt de opleiding Master Advanced Nursing Practice of Master Physician Assistant met goed gevolg afgelegd of bent bereid een van deze zorgmasters te volgen. We nodigen geïnteresseerde hbo-opgeleide, BIG-geregistreerde zorgverleners met ervaring in de reumatologie of gewrichtsproblematiek ook van harte uit om te solliciteren.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Liesbeth Beaart-van de Voorde, verpleegkundig specialist, afdeling Reumatologie, telefoon 071 529 86 75 of met Florus van der Giesen, physician assistant, afdeling Reumatologie, telefoon 071 529 99 90. Mochten zij niet aanwezig zijn dan kun je ook contact opnemen met het stafsecretariaat, dat kan via telefoonnummer 071 526 35 98.

De start van deze functie is in overleg, maar bij voorkeur rond 1 september 2020.

Voor deze vacature kunnen we referenties opvragen.
 

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

De afdeling Reumatologie is een topreferentiecentrum voor patiënten met acute en chronische gewrichtsziekten en auto-immuunziekten. Het klinische en het wetenschappelijke werk is internationaal toonaangevend. De afdeling is door de Europese Reumatologie Vereniging (EULAR) als center of excellence aangewezen. Het is een dynamische en ambitieuze afdeling met veel aandacht voor de ontwikkeling van medewerkers. De wisselwerking tussen zorg en wetenschap moet leiden tot zorgvernieuwing en een beter begrip van reumatische aandoeningen. Je zet je als verpleegkundig specialist/physician assistant in voor het waarborgen van de continuïteit van de poliklinische zorg.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Liesbeth Beaart-van de Voorde, verpleegkundig specialist, afdeling Reumatologie
071 529 86 75

Solliciteren