Verpleegkundig Teamleider VNNP

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

Beschik jij over leidinggevende capaciteiten? Heb jij daarnaast de ambitie om op stimulerende, motiverende en daadkrachtige wijze leiding te geven aan een team verpleegkundigen? Dan ben jij misschien wel de teamleider die we zoeken!

In het kort

• Als teamleider geef je leiding aan verpleegkundigen die inzetbaar zijn op de neurologie, neurochirurgie en neurocare
• Als teamleider ben je een verbinder en weet jij het team te sturen en te motiveren
• Je bent ontwikkelingsgericht en richt je op het continu verbeteren van jouw werk en de zorg
• Je motiveert jouw team om de kwaliteit van de zorg continu te verbeteren
• Je hebt aandacht en bent mede verantwoordelijk voor een efficiënte inzet van personeel en middelen

Wat ga je doen?

Als teamleider geef je leiding aan verpleegkundigen. Je bent verantwoordelijk voor het gehele zorgproces, kwaliteitszorg, zorgvernieuwing en de professionalisering binnen het team. Je zit dicht op het proces en zult ook af en toe zelf direct in het zorgproces deelnemen. Vanuit het team zet je doelen op die we als afdeling willen realiseren. Dit houdt in dat je een belangrijke rol inneemt bij het optimaliseren van werkprocessen. Je motiveert jouw team om de kwaliteit van de zorg continu te verbeteren en stimuleert de teamleden hun eigen kwaliteiten verder te ontwikkelen.  

Wat vragen wij?

Je hebt de mbo- of hbo-V opleiding succesvol afgerond of beschikt over een inservice-diploma. Je bent een enthousiaste collega met een verpleegkundige achtergrond, met ervaring in een dynamische werkomgeving en met hart voor de zorg. Je werkt graag in een omgeving waar je een actieve bijdrage aan veranderingen en verbeteringen kunt leveren. Je hebt de ambitie en bent bereid de opleiding tot teamleider te volgen. Je bent ontwikkelingsgericht en werkt efficiënt. Zo kun je ook goed op jezelf reflecteren en weet je wanneer je taken bij anderen moet beleggen. Je bent daarnaast goed in coachen en hebt een luisterend oor, bent communicatief vaardig, een echte verbinder en kunt goed samenwerken.

Meer informatie

Referenties van laatste direct leidinggevende zullen opgevraagd worden na een positief gesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Anber Nawijn

Anber Nawijn

“In een korte tijd proberen wij het maximale te bereiken.”

Je werkplek

Binnen de verpleegafdelingen Neurologie, Neurochirurgie en Psychiatrie (VNNP) worden patiënten behandeld met uiteenlopende aandoeningen. De verpleegafdeling Neurologie/Neurochirurgie vormt je thuisbasis. Hier staat het begeleiden van patiënten bij het ondergaan van topklinische en topreferente zorg voorop. Het accent van de afdeling ligt dan ook op diagnose en behandeling, ook is er aandacht voor palliatieve zorg. We werken vanuit een evidenced based practice en nauw samen met ziekenhuizen in de regio, diverse verpleeghuizen en revalidatiecentra. Zo kunnen wij de opnameduur kort houden. De complexe zorg en een cultuur van continu verbeteren bieden jou alle gelegenheid jezelf en het team verder te ontwikkelen. Je komt te werken in een enthousiast team dat een mix is van jong gediplomeerd en ervaren verpleegkundigen.  

Carrière in het LUMC

Grensverleggend beter worden; dat is onze missie. Dit geldt niet alleen voor de zorg, maar ook voor onze medewerkers. Om te kunnen blijven leren en ontwikkelen bieden wij interne opleidingen en bijscholing aan. Daarnaast heb je recht op een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantiegeld, fietsregeling en sportbudget. Ook kun je gebruikmaken van onze pensioenregeling bij het ABP, waarbij het LUMC maar liefst 70% van je pensioenpremie betaalt en je netto meer salaris over houdt.

Joan Meekel

Contact: W.J.M. Meekel, Verpleegkundig manager, afdeling VNNP
071 526 34 58
E-mail w.j.m.meekel@lumc.nl

Solliciteren