Verpleegkundig Onderzoekmedewerker Reumatologie

Onderzoek & onderwijs

Je functie

Als verpleegkundig onderzoekmedewerker van de afdeling Reumatologie werk je mee in alle fases van patiëntgebonden onderzoek en ga je je met name richten op onderzoeken in de ziekenhuizen waar we mee samenwerken. Word jij onze nieuwe collega?

In het kort

• Je gaat als verpleegkundig onderzoeker Reumatologie aan de slag in de regio Rotterdam
• In de regio Rotterdam werken wij samen met verschillende ziekenhuizen
• De patiënten die in deze ziekenhuizen aan ons onderzoek meedoen, ga jij onderzoeken
• Je richt je onder meer op de voorbereiding en coördinatie van klinisch-wetenschappelijk onderzoek
• De planning van projecten en patiëntencontact valt ook binnen jouw takenpakket
• Je werkt in principe tijdens kantooruren. Buiten kantooruren is altijd in overleg 

Wat ga je doen?

Als verpleegkundig onderzoekmedewerker van de afdeling Clinical Research Unit (CRU) ben je betrokken bij klinisch onderzoek. Jij gaat je met name richten op onderzoeken in de ziekenhuizen (regio Rotterdam) waar we mee samenwerken. In deze ziekenhuizen zie je de patiënten die meedoen aan onze onderzoeken. Hier ben je medeverantwoordelijk voor de voorbereiding en coördinatie van de uitvoering van klinisch-wetenschappelijk onderzoek. Ook de planning van projecten en patiëntencontacten op de polikliniek behoort tot je taken. Dit houdt in dat je onderzoek gerelateerde handelingen uitvoert conform de richtlijnen van ICH/GCP. Je plant afspraken met patiënten in, geeft voorlichting en informatie over hun deelname aan wetenschappelijk onderzoek en voert handelingen en metingen uit volgens protocol. Ook verstrek je het studiemedicijn volgens het studieprotocol en ondersteun je onze onderzoekers. Dossiervorming (EPD) en dataopslag (elektronisch CRF) en het (indien nodig) afnemen van venapuncties en versturen van afgenomen samples vallen ook onder jouw verantwoordelijkheid. Als verpleegkundig onderzoekmedewerker heb je intensief contact met patiënten, onderzoekers, artsen en in- en externe monitoren.

Wat vragen wij?

Je bent een enthousiaste en ambitieuze verpleegkundige met minimaal mbo-werk- en denkniveau. Bij voorkeur heb je de opleiding tot researchmedewerker gevolgd. Als je in het bezit bent van een GCP-certificaat is dat een pre en anders moet je dit certificaat nog behalen. Uiteraard ben je BIG-geregistreerd. Je wilt graag bijdragen aan topklinische zorg en de wetenschap en hebt ervaring of aantoonbaar affiniteit met mensgebonden klinisch onderzoek. Je kunt goed coördineren en gaat nauwkeurig te werk. Je bent een teamplayer die beschikt over een gezonde dosis zelfkennis en flexibel is. Verder werk je resultaatgericht, zelfstandig en kun je goed samenwerken waardoor je bijdraagt aan het gemeenschappelijke doel van de afdeling maar met zorg voor de patient. Hierbij is het ook belangrijk dat je goed kunt communiceren en overtuigingskracht hebt. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal dan ook goed, zowel in woord als geschrift. Bij voorkeur heb je een rijbewijs en beschikking over een auto, aangezien je werkt in de regio Rotterdam. Maar als de situatie erom vraagt, werk je ook in het LUMC. Beschrijven we jou? Solliciteer dan snel!

Meer informatie

Voor deze vacature zullen wij twee referenties opvragen.

In deze functie werk je alleen in dagdiensten van maandag tot en met vrijdag. Werkdagen zijn in overleg.

Het dienstverband is gebonden aan de duur van de studie. De looptijd van de studie is uiterlijk tot 2026.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Aroena Badal

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

De afdeling Reumatologie bestaat uit verschillende afdelingen waaronder de polikliniek, de Clinical Research Unit (CRU), het wetenschappelijk laboratorium en de afdeling Reumatologie Ambulante Zorg (RAZ). De afdeling Reumatologie combineert topklinische zorg met wetenschappelijk onderzoek. Het verbeteren van zorg door het uitvoeren van klinisch wetenschappelijk onderzoek is zelfs één van de speerpunten van de afdeling, een aanpak die de afdeling internationale faam heeft opgeleverd. De Clinical Research Unit (CRU) is een afdeling waarbij voor verschillende wetenschappelijke onderzoeken medische gegevens worden verzameld met als doel de patiëntenzorg bij reumatische aandoeningen te verbeteren. Op deze afdeling werken verpleegkundig onderzoekmedewerkers, een verpleegkundig manager, een studiecoördinator en een medisch manager. Artsen en verpleegkundig onderzoekmedewerkers werken intensief samen met de onderzoekers van de afdeling en soms met vertegenwoordigers van de farmaceutische industrie. Ook wordt samengewerkt met reumatologen in de omgeving, waaronder de regio Rotterdam. Jij gaat als verpleegkundig onderzoekmedewerker werken in het CRU-team. Dit team bestaat uit vijf collega verpleegkundig onderzoekmedewerkers en diverse artsen en onderzoekers van de afdeling Reumatologie. Administratieve ondersteuning wordt gegeven vanuit de secretaresse van CRU en de polikliniek. Je leidinggevende is de verpleegkundig teamleider Reumatologie.

Carrière in het LUMC

Grensverleggend beter worden; dat is onze missie. Dit geldt niet alleen voor de zorg, maar ook voor onze medewerkers. Om te kunnen blijven leren en ontwikkelen bieden wij interne opleidingen en bijscholing aan. Daarnaast heb je recht op een eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding en sportbudget. Ook kun je gebruikmaken van onze aantrekkelijke fietsregeling en is het mogelijk om in je pauze heerlijk te eten in het bedrijfsrestaurant waar onze producten vers bereid worden.

Contact: Lisanne Remmelzwaal-Kuijt, verpleegkundig teamleider of Jessica Vlot, studiecoördinator, afdeling Reumatologie
071 52 98 688

Solliciteren