Traumachirurg

Medisch & klinisch

Je functie

Wij zoeken een initiatiefrijke, collegiale en besluitvaardige traumachirurg, die onze klinische afdeling komt versterken en participeert in wetenschappelijk onderzoek en de samenwerking met defensie.  

In het kort

• Je wordt staflid/traumachirurg van de subafdeling Traumachirurgie in het LUMC
• Je neemt deel aan alle traumazorg gerelateerde activiteiten
• Je bent gepromoveerd en wilt graag onderzoek opzetten en/ of begeleiden
• Je bent inzetbaar voor uitzendingen met defensie
• Je vervult organisatorische zaken ten behoeve van de Heelkunde in bredere zin

Wat ga je doen?

Als traumachirurg participeer je in alle traumachirurgische activiteiten in het LUMC, te weten de patiëntenzorg op de afdeling, poli en ok, het onderwijs en de opleiding, en het wetenschappelijk onderzoek. Daarnaast ben je inzetbaar voor uitzendingen met defensie. Als traumachirurg ben je aangesteld binnen de afdeling Heelkunde van het LUMC. De traumachirurgen werken gedifferentieerd, deels in multidisciplinaire teams, als onderdeel van de multidisciplinaire trauma-unit. De traumachirurgen zijn over het hele palet van traumachirurgische ingrepen inzetbaar, met focus op multitraumazorg. Naast de algemene trauma-expertise is het mogelijk één of meer top-referentiële aandachtsgebieden te ontwikkelen. Een belangrijk deel van de werkzaamheden vindt plaats op de SEH. Alle traumachirurgen dragen bij aan de academische pijlers patiëntenzorg, onderzoek en onderwijs. Daarnaast vervult iedereen organisatorische taken, ook ten behoeve van de Heelkunde in bredere zin. Vanwege de balans in het team zijn we op zoek naar een collega die actief en initiatiefrijk is in onderzoek doen en de wetenschappelijke output van de vakgroep kan versterken.

Wat vragen wij?

Je bent een NVT gecertificeerde traumachirurg. Je hebt klinische ervaring in de traumachirurgie, bent gepromoveerd en hebt blijk gegeven van gecontinueerde wetenschappelijke belangstelling en output. Je bent geïnteresseerd in militaire geneeskunde en bereid om als reservist militaire en civiele taken te vervullen. Daarnaast ben je een bekwame, resultaatgerichte en betrokken teamspeler. Je bent flexibel en je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en zelfreflectie.

Meer informatie

Na het succesvol afronden van de selectie- en keuringsprocedures bij zowel het LUMC als defensie, krijg je een dienstverband bij het LUMC. Je salaris is afhankelijk van uw opleiding en ervaring, en conform CAO UMC.

Aanstelling bij het LUMC in eerste instantie voor 1 jaar, met uitzicht op vast.

Voor informatie betreffende de militaire aspecten van deze aanstelling kunt u zich wenden tot APAM.Oerlemans@Mindef.nl of 06 13944382. Voor vragen over de combinatiefunctie van traumachirurg en reservist kunt u contact opnemen met traumachirurgen dr. F. Termaat (M.F.Termaat@lumc.nl) of K. Bartlema (K.A.Bartlema@lumc.nl)

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

collega's OK

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

Het LUMC is het regionaal coördinerend level -1 traumacentrum van regio West, met alle daarbij behorende klinische faciliteiten en samenwerkingsverbanden. Het is een van de 12 relatieziekenhuizen waarmee het ministerie van Defensie de militaire geneeskunde in Nederland vorm geeft.  De relatieziekenhuizen faciliteren de militaire geneeskundige zorg in Nederland door militaire zorgprofessionals van verschillende werkgroepen, waaronder chirurgen, in dienst te hebben of voor hen de opleiding/ training te verzorgen. Deze militairen worden volgens afspraak ingezet voor operationele militaire taken, zoals uitzendingen, maar ook voor medische, militaire oefeningen. De samenwerking tussen defensie en het LUMC wordt gecoördineerd door het IDR (instituut relatieziekenhuizen defensie).

Carrière in het LUMC

Grensverleggend beter worden; dat is onze missie. Dit geldt niet alleen voor de zorg, maar ook voor onze medewerkers. Om te kunnen blijven leren en ontwikkelen bieden wij interne opleidingen en bijscholing aan. Daarnaast heb je recht op een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantiegeld, fietsregeling en sportbudget. Ook kun je gebruikmaken van onze pensioenregeling bij het ABP, waarbij het LUMC maar liefst 70% van je pensioenpremie betaalt en je netto meer salaris over houdt.

Contact: prof. dr. I.B. Schipper, hoogleraar Traumachirurgie en subafdelingshoofd, Heelkunde LUMC
071 526 4005
e-mail I.B.schipper@lumc.nl

Solliciteren