Technisch Specialist Integratie

Management & bedrijfsvoering

Je functie

Wil jij werken op een door innovatie gedreven IT-afdeling? En vanuit jouw expertise het verschil maken in onze zorg? Dat kan! De afdeling Informatie Technologie & Digitale Innovatie (IT&DI) zoekt een technisch specialist integratie. Kom jij ons team versterken?

In het kort

• Je bent de schakel tussen de IT en onze zorg
• Je spreekt de taal van onze collega’s in het ziekenhuis en bent goed in staat om productieve relaties op te bouwen
• Daadkracht en het durven veranderen zitten in jouw bloed
• Je voelt je thuis in een omgeving waarin bouwen en vernieuwen centraal staan
• Je bent sociaal en prettig in de omgang
• Je legt gemakkelijk contact en samenwerking met anderen vind je belangrijk 

Wat ga je doen?

Dagelijks verwerken wij tienduizenden patiëntgerelateerde mutaties die in de vorm van berichten en beelden uitgewisseld worden tussen tientallen medische systemen binnen en buiten de muren van het LUMC. Als technisch specialist integratie signaleer je fouten, interpreteer je logfiles en ben je altijd aan het puzzelen om de oorzaak van eventuele problemen te achterhalen. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je correctief, preventief en adaptief onderhoud aan koppelingen uit. Je zorgt er samen met ontwikkelaars voor  dat verouderde koppelingen gemoderniseerd worden zodat we patiëntgegevens ook volgens de nieuwste methodes veilig en goed beheerd kunnen uitwisselen. De veilige uitwisseling van gegevens met apps en websites wordt steeds belangrijker in de gezondheidszorg. Deze uitwisseling is gebaseerd op integratie met andere apps (BoX), SAAS applicaties (SAAS – on-premise en SAAS-SAAS), en ook met de regio (PGO, ZNO, Zorgcloud). Het komt erop neer dat je je in het begin van deze functie voornamelijk met beheer bezighoudt en met de visie op de data-uitwisseling waar we mee beginnen in het najaar. Het interface voor dit databeheer is nu Cloverleaf en HIX Comez.

Wat vragen wij?

Je hebt een open en oprechte houding en staat klaar voor je collega’s. Je beschikt over kennis van webservices, MS SQL en je hebt ervaring met een of meerdere programmeertalen.  Je bent bekend met de ideëen achter integratie tools. Kennis van integratiestandaarden binnen de zorg (HL7, v2, v3 en FHIR) is een pre. Als je kennis heb van een zorg- of laboratorium omgeving (bijvoorbeeld Chipsoft of Glims) is dat ook een pre. Belangrijk is dat je goed kunt samenwerken met andere teams. Je kijkt altijd vooruit naar nieuwe ontwikkelingen en denkt actief mee in de organisatie. Ook kun je uitstekend zelfstandig werken.

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen referenties worden opgevraagd.

Meer informatie over de afdeling lees je hier en onze IT&DI-film bekijk je hier!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Daniёl Leen

"Kweekvijver voor ICT-talent."

Je werkplek

De afdeling Informatie Technologie & Digitale Innovatie (IT&DI) van het LUMC realiseert de link tussen de IT en de zorg. Wij staan in het hart van de organisatie en maken het leveren van topreferente zorg, internationaal onderzoek en academisch onderwijs mogelijk. Hierbij staan innovatie, het werken met de nieuwste technologie en kennisontwikkeling voorop. Wij bieden je een uitdagende en op vernieuwing gerichte werkomgeving met tal van persoonlijke ontwikkelmogelijkheden. De sfeer is ontspannen en collegiaal, er is ruimte voor humor, persoonlijke aandacht en tegelijkertijd wordt er hard gewerkt. Het gehele team van IT&DI is enthousiast en gemotiveerd en zit vol ambitie, maar op zijn tijd is er ook ruimte voor een feestje van onze eigen feestcommissie!

Carrière in het LUMC

Je bent nooit uitgeleerd en daarom staat jouw ontwikkeling bij ons centraal. Daarbij faciliteert het LUMC bij het onderhouden, verbreden én verdiepen van je kennis en vaardigheden. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken hier deel van uit. Kortom: wij bieden je een uitdagende en op vernieuwing gerichte werkomgeving, tal van persoonlijke ontwikkelmogelijkheden en een werkplek waar jouw talent volledig tot zijn recht komt!

Contact: Eva Schikker, a.i. recruiter, IT&DI
0638148354

Solliciteren