Technisch Medewerker Storingsdienst

Facilitair & ondersteunend

Je functie

Denk jij altijd in oplossingen en weet je drempels te overwinnen? Heb je ervaring met automatisering en procestechniek? Kom dan het team van de storingsdienst versterken!

In het kort

• Je hebt zowel de rol van operator in de meldkamer als die van bewaker van primaire processen
• Je lost storingen van installaties ter plaatse zelf op
• Of je zet de storing door aan collega’s, volgens eerste-/tweede-lijnprincipes
• Problemen signaleer je en je denkt mee over oplossingen

Wat ga je doen?

Als medewerker storingsdienst fungeer je onder andere als operator in de meldkamer. Dit betekent dat jij medeverantwoordelijk bent voor alle meldingen die binnenkomen bij de meldkamer, die je van afstand monitort en eventueel oplost. Daarnaast bewaak je de primaire processen en de HVAC-installaties en apparatuur die aangesloten zijn op het gebouwbeheersysteem; het systeem waarmee jij alle apparatuur, leidingen, systemen, enzovoort kunt monitoren. Je meet en registreert diverse installatiegegevens en bij storingen zorg je ervoor dat de juiste geautomatiseerde protocollen worden uitgevoerd. Je lost storingen van installaties ter plaatse zelf op of je geeft de storing door aan collega’s volgens eerste-/tweede-lijnprincipes. Bij grote defecten weet je noodvoorzieningen in te zetten om ervoor te zorgen dat de patiëntenzorg door kan gaan. Jij levert dus een belangrijke bijdrage aan de patiëntenzorg van het LUMC. Bovendien analyseer en interpreteer je storingsmeldingen en de samenhang daartussen. Je hebt ook oog voor de mogelijke gevolgen van storingen en structurele problematiek.

Wat vragen wij?

Je bent een betrokken collega met minimaal een afgeronde mbo-opleiding Algemeen Operationele Technologie (AOT), Scheepswerktuigbouwkunde (SWTK), Vapro B, Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek. Je hebt aantoonbaar ervaring met automatisering en procestechniek. Ook heb je praktische kennis van programma’s zoals Microsoft Word, Excel en Outlook. Je beschikt over actuele kennis van gebouwbeheersystemen en bent analytisch ingesteld. Je weet informatie goed te begrijpen en over te brengen op je collega’s. Je kunt dan ook goed samenwerken en bent resultaat- en kwaliteitsgericht. Ben je ook nog klantgericht, flexibel en stressbestendig? Dan hopen we van harte dat je solliciteert!

Meer informatie

Je werkt binnen een continurooster. Dat betekent dat je bereid bent om avond- en nachtdiensten te draaien. De storingsdienst is namelijk 24/7 bereikbaar en dus zullen jij en je collega’s afwisselend in onregelmatige diensten werken, waar je een toeslag voor ontvangt.

Voor deze vacature kunnen we referenties opvragen.  

Wilco Smit

"Puzzelen met vierkante meters."

Je werkplek

Je komt te werken op de afdeling Storingsdienst, onderdeel van Infra. De afdeling houdt de beschikbaarheid / bedrijfstoestand van de infrastructurele voorzieningen in stand door middel van bewaking, bedieningshandelingen en eerstelijnsstoringsafhandeling. De subafdeling Storingsdienst is vaktechnisch breed inzetbaar en heeft algemene en functionele kennis van veel verschillende installaties en apparatuur, en inzicht in de relevante processen van het LUMC. Op de afdeling werken vijftien medewerkers.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Gerard Parlevliet, hoofd Storingsdienst Infra
071 526 50 28

Solliciteren