Stage Medisch Secretaresse

Tijdelijk werk & stageplaatsen

Je functie

Ben jij een kei in computersystemen en heb jij affiniteit met de zorg? Heb je daarnaast behoefte aan afwisseling en ben je communicatief vaardig? Perfect! Dan zijn wij op zoek naar jou!

In het kort

- Je ontvangt en begeleidt (poli)klinische patiënten
- Je bent flexibel ingesteld en houdt van afwisseling
- Je hebt affiniteit met computersystemen en kan ermee overweg 

Wat ga je doen?

Als stagiair medisch secretaresse op de afdeling Radiologie draag je zorg voor het ontvangen en begeleiden van (poli)klinische patiënten. Je maakt afspraken en verwerkt dit in het afsprakensysteem HiX en bereid je patiënten voor en je informeert ze over het onderzoek op de afdeling. Je behandelt de post- en het emailverkeer en bent verantwoordelijk voor het klantgericht beantwoorden van de telefoon. Je komt te werken in een team dat rouleert over verschillende werkplekken, dit maakt je werkzaamheden als stagiair ontzettend divers en leerzaam.

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar een stagiair die het administratief werk op de afdeling Radiologie als een uitdaging ziet. Werken in een roulerend team sluit goed aan bij jouw flexibiliteit. Je hebt affiniteit met computersystemen (plannen in het patiëntendossier programma HiX en koppelen van externe onderzoeken aan de bestaande gegevens in TWINN). Ook beschik je over communicatieve vaardigheden en een servicegerichte instelling, waardoor je goed kunt omgaan met patiënten. Jij mag uit verschillende jaargangen komen van een mbo- of hbo-opleiding in een administratieve- of management richting. Verder word je enthousiast van samenwerken in teamverband en ben je een kei in plannen en organiseren.

Meer informatie

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

De afdeling Radiologie bestaat uit Algemene Radiologie, Nucleaire Geneeskunde, Laboratorium voor Klinische en Experimentele Beeldverwerking (LKEB), het Gortercentrum en Moleculaire Beeldvorming. Daarnaast werken wij samen met andere specialismen en verschillende wetenschappelijke instellingen. De radiologie wil de best mogelijke zorg bieden voor mensen die wonen in regio Leiden. Academische ziekenhuizen zijn echter ingericht om zeldzame en ingewikkelde ziektebeelden te kunnen behandelen. Wij onderzoeken of behandelen daarom ook patiënten van buiten de regio. Wij bieden voor diverse onderzoeken laagdrempelig toegang tot onze afdeling via ons inloopspreekuur.

Carrière in het LUMC

Grensverleggend beter worden; dat is onze missie. Dit geldt niet alleen voor de zorg, maar ook voor onze medewerkers. Om te kunnen blijven leren en ontwikkelen bieden wij interne opleidingen en bijscholing aan. Daarnaast heb je recht op een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantiegeld, fietsregeling en sportbudget. Ook kun je gebruikmaken van onze pensioenregeling bij het ABP, waarbij het LUMC maar liefst 70% van je pensioenpremie betaalt en je netto meer salaris over houdt.

Contact:  Frank Maagdenberg, coördinerend hoofdlaborant, afdeling Radiologie
071 529 93 81
e-mailadres f.maagdenberg@lumc.nl

Solliciteren