Stafsecretaresse Hematologie

Facilitair & ondersteunend

Je functie

Voor de afdeling Hematologie zoeken we een enthousiaste stafsecretaresse die samen met de collega’s voor een soepel lopend en servicegericht secretariaat zorgt. Word jij onze nieuwe collega?

In het kort

• Je zorgt samen met je collega’s voor een soepel lopend secretariaat
• Je ondersteunt voornamelijk de bedrijfsvoering van de aferese unit en het stamcellaboratorium
• Je hebt een afgeronde secretariële opleiding op mbo/hbo niveau 

Wat ga je doen?

Je ondersteunt met name de bedrijfsvoering van de aferese unit en het stamcellaboratorium. Als stafsecretaresse beheer je agenda’s, beantwoord je de telefoon en verzorg je de correspondentie (zowel in het Nederlands als in het Engels). Je helpt bij het organiseren van (externe) bijeenkomsten, waaronder het regelen van ruimtes, de catering en het verzorgen van apparatuur en materiaal. Ook draag je zorg voor registratie bij congresorganisaties, de betalingen hiervoor en indien nodig boek jij reizen en accommodaties. Daarnaast coördineer je ook ons (internationaal) onderwijs. Samen met je collega’s houd je diverse dienstlijsten up-to-date en verwerk je vervolgens deze gegevens in Registro.

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar een betrokken en ervaren collega die initiatief neemt en gevoel heeft voor de functionele verhoudingen binnen de afdeling en organisatie. Jij hebt een afgeronde secretariële opleiding op mbo-/hbo-niveau. Je beheerst de Engelse en Nederlandse taal in woord en geschrift en bent bekend met programma’s als Word, Powerpoint, Excel, Outlook, MS Teams en hebt expertise in elektronisch archiveren. Je stelt je proactief en oplossingsgericht op. Tevens ben je in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Accuratesse, integriteit en stressbestendigheid zijn voor deze functie een must.

Meer informatie

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

De afdeling Hematologie verricht patiëntenzorg, onderwijs en onderzoek op het gebied van hematologische ziekten. De afdeling heeft een beeldbepalende rol voor de speerpunten van het LUMC en speelt een belangrijke rol in internationale netwerken. De afdeling richt zich vooral op het verrichten van grensverleggend onderzoek, het vertalen van dit onderzoek in mogelijke klinische toepassingen en het behandelen van patiënten met bloed- en lymfeklierkanker met nieuwe behandelstrategieën. De aferese unit en het stamcellaboratorium zijn als secties binnen de afdeling Hematologie georganiseerd, samen met het Laboratorium voor Experimentele Hematologie en het Laboratorium voor Speciële Hematologie

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Karin Dijxhoorn, management assistente, afdeling Hematologie
071-526 22 67
k.dijxhoorn@lumc.nl

Solliciteren