Stafadviseur Infra

Management & bedrijfsvoering

Je functie

Ben jij een multitaskende duizendpoot die meerdere projecten tegelijk kan ondersteunen en leiden? En wil je jouw steentje bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit op onze Infra afdeling? Dan ben jij misschien wel de stafadviseur die wij zoeken.

In het kort

• Je hebt tenminste een afgeronde hbo-opleiding zoals technische bedrijfskunde of vergelijkbaar
• Je neemt de leiding over onze innovatieve projecten
• Je hebt een belangrijke rol in het ondersteunen van de Infra afdeling

Wat ga je doen?

Als stafadviseur heb je een bijzondere plek binnen de Infra organisatie. Je bent de kartrekker voor projecten omtrent innovatie. Jouw rol biedt veel kansen om vraagstukken, voortkomend uit veranderende wet- en regelgeving, kwaliteit-/veiligheid- en organisatie issues, proactief op te pakken, bij te dragen aan veranderingen en zaken in beweging te krijgen. Ook vind je het geen probleem om gevraagd en ongevraagd te adviseren over deze vraagstukken . Je kunt je onderscheiden door in de samenwerking oog te hebben voor ieders belang en daarmee de organisatie en jezelf te blijven ontwikkelen. Je hebt een belangrijke rol in het ondersteunen van het managementteam bij het analyseren, vaststellen, oplossen en implementeren van beleidsmatige- en organisatie vraagstukken. Je bent verantwoordelijk voor het inrichten en het beheer van het Infra wet- en regelgevingsregister en de documentbeheer omgeving.

Wat vragen wij?

Wij zoeken een ervaren stafadviseur met minimaal een afgeronde hbo-opleiding bij voorkeur in de richting technische bedrijfskunde. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, een groot analytisch en probleemoplossend vermogen, bent resultaatgericht en past verbetermethodieken toe in je activiteiten. Uitmuntende schriftelijke vaardigheden zijn een pre. Tot slot ben je een verbindende teamspeler die in staat is om te overtuigen en je hebt zin om in een dynamische omgeving aan de slag te gaan.

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen wij referenties opvragen.

Een assessment behoort tot de mogelijkheid.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan hier de verhalen van onze LUMC-collega's

Je werkplek

Het Facilitair Bedrijf van het LUMC bestaat uit zes afdelingen, waaronder Infra. Infra bestaat uit de afdelingen Nieuwewerken, Gebouw & Installatie Beheer, Storingsdienst (24/7), Ruimtebeheer en het Bedrijfsbureau. De manager en hoofden hiervan vormen samen met de stafadviseur het managemetteam van Infra. De afdeling is verantwoordelijk voor het bouwen/verbouwen en in stand houden van de bouwkundige- en (technische) infrastructurele voorzieningen van het LUMC. In je functie als stafadviseur rapporteer je aan de manager Infra en werk je nauw samen met alle Infra disciplines. De functie heeft een breed speelveld waardoor ook de samenwerking met en communicatie naar collega’s binnen het LUMC belangrijk is.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: John Slierings, manager, afdeling Infra
071 526 32 91
E-mail: J.P.Slierings@lumc.nl

Solliciteren