(Senior) Verpleegkundige Hematologie

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

Op de afdeling Hematologie binnen ons Oncologisch Centrum leveren wij specialistische zorg die complex en uitdagend is. Spreekt jou dit aan? Dan ben jij misschien wel de ambitieuze verpleegkundige met ervaring die ons Oncologisch Centrum komt versterken. Ben jij onze nieuwe collega?

In het kort

• Van patiënten tot familie; jij staat voor iedereen klaar
• Je dient High Risk Medicatie en stamceltransplantaties toe
• Je creëert een vertrouwde omgeving, waarin jij de spil bent binnen een veelzijdig team
• Je werkt met een uitdagende en veelzijdige patiëntengroep

Wat ga je doen?

Als verpleegkundige op de afdeling Hematologie zijn het toedienen van High Risk Medicatie en stamceltransplantaties een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden. Naast het verplegen en begeleiden van de patiënten, sta je altijd klaar voor de familieleden en bezoekers van de patiënten. Je krijgt bovendien de kans om mee te werken aan verschillende wetenschappelijk studies. Je hebt oog voor de kwaliteit van de zorg en de manier waarop de afdeling is georganiseerd. Dat betekent ook dat je nieuwe ontwikkelingen op de voet volgt, en tijd en energie investeert in het opdoen van nieuwe kennis. Samen met het team van medici creëer je een vertrouwde omgeving, waarin jij de spil bent. Werken in een universitaire setting betekent dat je te maken hebt met een uitdagende en veelzijdige patiëntengroep, in een dynamische werkomgeving. Je bent onderdeel van een veelzijdig team van verpleegkundigen, zorgassistenten en servicemedewerkers. Binnen het team waarderen we en leren we van elkaar, waarbij humor niet mag worden vergeten.

Wat vragen wij?

Voor ons is het belangrijkst dat je enthousiast, leergierig en patiëntgericht bent. Je hebt een diploma mbo-V of hbo-V op zak en daarbij een oncologie- en/of hematologie-opleiding succesvol afgerond. Bij voorkeur beschik je over meerdere jaren werkervaring op een Oncologie- en/of Hematologie-afdeling. Je bent een echte teamspeler, die graag samenwerkt met enthousiaste en bevlogen collega’s. Maar ook zelfstandig werken gaat je prima af. Omdat je werkt onder wisselende omstandigheden is het belangrijk dat je stressbestendig en flexibel bent. Tot slot ben je leergierig, doortastend en weet je van aanpakken.

Meer informatie

Voor deze vacature vragen wij twee referenties op.

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze afdeling? Bekijk dan onze  Instagram Takeover   en bijzondere  wervingsfilm.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Marleen Hilgersom

"Je bouwt echt een band op met de patiënten. Wij zijn er voor hen."

Je werkplek

De afdeling Hematologie is onderdeel van het LUMC Oncologie Centrum Klinisch (LOCK). Naast de Hematologie bestaat het LOCK ook uit de afdelingen Oncologie Electief en Oncologie Langverblijf. Op de afdeling Hematologie worden patiënten gedurende een lange periode geïsoleerd verpleegd en daardoor bouw je een intensieve band met deze patiënten op. De afdeling is gespecialiseerd in stamceltransplantaties. Het LOCK onderscheidt zich door topreferente en topklinische zorg, veelal gekoppeld aan klinisch wetenschappelijk onderzoek.

Carrière in het LUMC

Grensverleggend beter worden; dat is onze missie. Dit geldt niet alleen voor de zorg, maar ook voor onze medewerkers. Om te kunnen blijven leren en ontwikkelen bieden wij interne opleidingen en bijscholing aan. Daarnaast heb je recht op een eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding en sportbudget. Ook kun je gebruikmaken van onze aantrekkelijke fietsregeling en is het mogelijk om in je pauze heerlijk te eten in het bedrijfsrestaurant waar onze producten vers bereid worden.

Contact: Stephanie Lüschen en Carla Kerkvliet (teamleiding)
071-5263060
s.lueschen@lumc.nl

Solliciteren