Senior Verpleegkundige MDL (Maag-, Darm- en Leverziekten)

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

Mobiele technologie verandert de zorg. Patiënten krijgen meer en meer de mogelijkheid om hun eigen gezondheidsgegevens bij te houden. Hiermee wordt de patiënt als het ware de regisseur van zijn eigen gezondheid en krijgt hij of zij meer inzicht in het zorgproces. Wil jij hier een belangrijke rol in spelen? Dan is de rol van senior verpleegkundige wat voor jou!

In het kort

• Je biedt ondersteuning bij de opschaling van een eHealth-systeem op de polikliniek Inflammatoire Darmaandoeningen (IBD) van de afdeling MDL in het LUMC. Per medio 2022 werk je ook deels op de polikliniek MDL van het Alrijne ziekenhuis in Leiderdorp
• Je helpt bij de onboarding van patiënten op het innovatieve platform en begeleidt hen bij het gebruik van applicaties op de telefoon
• Je helpt het zorgteam met het opvolgen van patiënten die deelnemen aan het eHealth-systeem
• Je denkt mee over proces- en kwaliteitsverbetering op het gebied van eHealth
• Je helpt met het includeren en opvolgen van patiënten binnen het onderzoeksprotocol

Wat ga je doen?

Als senior verpleegkundige geef je uitleg over het eHealth-systeem aan patiënten. Je begeleidt onze patiënten in het gebruik van soft- en hardware matige oplossingen die door het LUMC zijn verstrekt voor thuisgebruik. Jouw werk is van groot belang bij het correct uitrollen en uitvoeren van dit eHealth-project. Je denkt dan ook actief mee hoe het proces efficiënter en effectiever ingericht kan worden en hoe de kwaliteit van de eHealth-toepassingen alsmaar bevordert kan worden. Tegelijkertijd ben je zeer actief betrokken bij de onderzoeksprojecten die gelinkt zijn aan het uitrollen en opschalen van het eHealth-systeem in beide ziekenhuizen (het LUMC en het Alrijne Ziekenhuis). Per medio 2022 werk je dan ook deels op de polikliniek MDL in het Alrijne Ziekenhuis in Leiderdorp.

Wat vragen wij?

Je bent een enthousiaste, flexibele collega. Je hebt affiniteit met de zorg, mobiele technologie en bent bekend met logistiek. Je beschikt over basiskennis van apps en begrijpt dan ook snel hoe deze werken en weet dit eenvoudig en duidelijk aan anderen uit te leggen. Je werkt patiëntgericht, bent klantvriendelijk en geduldig, en kan zowel goed samen als zelfstandig werken. Het is namelijk een functie waarbij enige zelfstandigheid vereist is. Je weet dan ook hoe je initiatief kunt nemen en bent zelfredzaam en assertief. Verder wordt verwacht dat je over goede communicatieve vaardigheden beschikt. Herken jij jezelf hierin? Dan maken we graag kennis met je!

Meer informatie

Je start je dienstverband van 32 uur in het LUMC. Na enige tijd ga je 16 uur (50% gedetacheerd vanuit het LUMC) werken op de polikliniek MDL in het Alrijne ziekenhuis in Leiderdorp.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Lisanne Blauw, postdoc

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

Het IBD-team van het LUMC bestaat uit drie MDL-artsen en drie verpleegkundig specialisten. Daarnaast is er een onderzoekscoördinator werkzaam, meerdere arts-assistenten in opleiding tot MDL-arts en meerdere onderzoekers. Je zult deel uitmaken van ons team. Ook wordt er een promovendus aangesteld op dit onderzoeksproject. Je werkt actief samen met hem of haar. Zodra het eHealth-systeem ook in het Alrijne Leiderdorp start, zul je daar het zorgteam en de patiënten ook ondersteunen en 50% van je tijd op die locatie aanwezig zijn.

Carrière in het LUMC

Grensverleggend beter worden; dat is onze missie. Dit geldt niet alleen voor de zorg, maar ook voor onze medewerkers. Om te kunnen blijven leren en ontwikkelen bieden wij interne opleidingen en bijscholing aan. Daarnaast heb je recht op een eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding en sportbudget. Ook kun je gebruikmaken van onze aantrekkelijke fietsregeling en is het mogelijk om in je pauze heerlijk te eten in het bedrijfsrestaurant waar onze producten vers bereid worden.

Contact: Andrea van der Meulen, MDL-arts
071 526 5217

Solliciteren