Senior MBB’er / Treatmentplanning LUMC-Holland PTC

Medisch & klinisch

Je functie

Ben jij een treatmentplanner die een combifunctie op het gebied van fotonen en protonen ambieert en toe is aan een nieuwe uitdaging? Dan is dit mogelijk een hele leuke baan voor jou,  Als senior MBB’er / radiotherapeutisch laborant houd je je in deze combibaan bezig met de dosisplanning voor fotonen en protonen voor zowel het LUMC als HollandPTC. Samen met de radiotherapeut-oncoloog en de klinisch fysicus, bereken je het optimale bestralingsplan voor de patiënt.

In het kort

• Je werkt twee dagen in het LUMC en twee dagen in het HollandPTC en
• Je maakt planvergelijkingen fotonen-protonen
• Je berekent het optimale bestralingsplan voor de patiënt, samen met de radiotherapeut-oncoloog en de klinisch fysicus
• Je bent verantwoordelijk voor de beeld verwerking en registratie en het intekenen van kritieke organen
• Je hebt minimaal twee jaar ervaring met dosisplanning fotonen
• kennis van protonentherapie is een pre 

Wat ga je doen?

Voor deze combibaan op de afdeling Radiotherapie in het LUMC en HollandPTC (HPTC) zijn wij op zoek naar een senior radiotherapeutisch laborant. Je bent een zelfstandig werkende professional die in een multidisciplinair team werkt aan de best mogelijke behandeling voor onze patiënten. Nadat je je training (via ons) afgerond hebt, ben je op twee locaties inzetbaar. Als senior MBB’er ben je betrokken bij de planvergelijkingen fotonen-protonen die voorafgaand aan de protonentherapie voor veel indicaties gemaakt worden. In het LUMC ligt de nadruk op planvergelijkingen fotonen-protonen, in Holland PTC op planvergelijkingen en klinische protonen planningen. Je maakt de definitieve dosisplanning protonen en de adaptieve planningen tijdens bestraling. Je bent verantwoordelijk voor de beeld verwerking en registratie en het intekenen van kritieke organen. Ten slotte draag je actief je kennis en ervaring over aan collega’s.

Wat vragen wij?

Je bent een ervaren radiotherapeutisch laborant, die goed in staat is samen te werken binnen het team en de patiënt centraal stelt. Je hebt een diploma MBRT (Medische Beeldvorming en Radiotherapeutische Technieken) of bewijs van bevoegdheid radiotherapeutisch laborant. Je hebt minimaal twee jaar ervaring met dosisplanning fotonen. Daarbij is kennis van protonentherapie een pre. Je hebt de ambitie om de zorg voor de patiënt en de behandeling verder te optimaliseren.

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen referenties opgevraagd worden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Je kunt voor meer informatie ook contact opnemen met Petra Dirkx, hoofd zorg, HollandPTC, telefoon: 088-501 88 59, e-mail: p.dirkx@hollandptc.nl

Demi Jansen 

Demi Jansen

"Ik vind de afwisseling tussen patiëntencontact, veilig werken en samenwerken met disciplines leuk."

Je werkplek

De afdeling Radiotherapie van het LUMC (Leiden) en de afdeling Radiotherapie van het Reinier de Graaf (Delft) zijn één geïntegreerde afdeling die een actief samenwerkingsverband heeft met het HollandPTC. In het LUMC zijn ruim 150 mensen werkzaam, in het HPTC zijn ruim 80 mensen in vaste dienst. Door de grootte van de afdeling en de verschillende locaties zijn er veel ontwikkelmogelijkheden voor jou als senior MBB’er.

Carrière in het LUMC

Grensverleggend beter worden; dat is onze missie. Dit geldt niet alleen voor de zorg, maar ook voor onze medewerkers. Om te kunnen blijven leren en ontwikkelen bieden wij interne opleidingen en bijscholing aan. Daarnaast heb je recht op een eindejaarsuitkering, fiscale uitruilregeling woon-/werkverkeer en sportbudget. Ook kun je gebruikmaken van onze aantrekkelijke fietsregeling en is het mogelijk om in je pauze heerlijk te eten in het bedrijfsrestaurant waar onze producten vers bereid worden.

Contact: Jocelyn de Jong, hoofdlaborant, afdeling Radiotherapie LUMC
071 526 16 44
E-mail: j.p.de_jong@lumc.nl

Solliciteren