(Senior) MBB'er / Radiotherapeutisch Laborant

Medisch & klinisch

Je functie

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als radiotherapeutisch laborant in een bruisende omgeving? Sta jij aan het begin van je carrière of ben je juist toe aan een nieuwe stap? In beide gevallen is dit de baan voor jou. Lees snel verder!

In het kort

• Je hebt (bijna) een diploma MBRT
• Je werkt in een constant ontwikkelende organisatie
• Je werkt samen met het Reinier de Graaf in Delft
• Je wilt je graag verder ontwikkelen binnen het radiotherapeutische vakgebied
• Het behoort tot de mogelijkheden om ook werkzaam te zijn in het Holland PTC in Delft

Wat ga je doen?

Voor de afdeling Radiotherapie zijn wij op zoek naar een radiotherapeutisch laborant. In deze functie lever je hoog complexe, multidisciplinaire zorg en werk je samen in een team van assisterend laboranten, radiotherapeutisch laboranten en seniorlaboranten. Daarnaast is er binnen het LUMC een aantal advanced practioners die nauw betrokken zijn bij de implementatie van nieuwe technieken op de werkvloer. Met enige regelmaat word je als radiotherapeutisch laborant ook betrokken bij (research) projecten. Binnen onze afdeling zijn onder andere de volgende aandachtsgebieden te onderscheiden: Treatment, Pre Treatment Imaging (PTI), Treatmentplanning, Image Guided Radiotherapie (IGRT) en brachytherapie. Je start in eerste instantie met één of twee aandachtsgebieden, in dit geval Treatment en PTI, later kun je ontwikkelen binnen andere aandachtsgebieden.

Wat vragen wij?

Wij zoeken voor deze functie een enthousiaste collega die beschikt over hbo werk- en denkniveau en in bezit is van een diploma MBRT of het getuigschrift voor radiotherapeutisch laborant. Ook studenten MBRT die bijna klaar zijn met de opleiding worden uitgenodigd om te solliciteren.

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen referenties opgevraagd worden.

Afhankelijk van je opleiding en ervaring word je ingeschaald in schaal 7 (max. € 3.280,-) of schaal 8 (€ 3.712,-), cao UMC.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Ronald van der Slot, radiotherapeutisch laborant

Ronald van der Slot

“Ik heb geen moment getwijfeld of de overstap naar de Radiotherapie de juiste was.”

Je werkplek

De afdeling Radiotherapie van het LUMC vormt sinds 2015 samen met de afdeling Radiotherapie van het Reinier de Graaf (Delft) één geïntegreerde afdeling. Op onze gezamenlijke afdeling zijn 22 stafleden en 8 klinisch fysici werkzaam, waarbij door de zorginhoudelijke disciplines gerouleerd wordt over beide locaties. Op locatie LUMC beschikken wij over vijf versnellers en op locatie RdG over twee. De afdeling speelt een voortrekkersrol op het gebied van brachytherapie. Door de grootte van de afdeling en de verschillende locaties zijn er veel ontwikkelmogelijkheden voor jou als radiotherapeutisch laborant. Vanwege de samenwerking met het Holland Protonen Therapie Centrum behoort het tot de mogelijkheden om naast het werken in één van de laborantenteams, werkzaam te zijn in het Holland PTC in Delft

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Cobi de Wilde, hoofdlaborant, afdeling Radiotherapie
071 526 16 44

Solliciteren