(Senior) Longfunctieanalist

Medisch & klinisch

Je functie

Zoek je een combinatie van medisch en technisch handelen met patiëntencontact? En ben je op zoek naar een baan waarbij je longfunctieonderzoeken zowel voor reguliere patiënten als in het kader van wetenschappelijk onderzoek uit kunt voeren? Dan is deze functie van longfunctieanalist wellicht iets voor jou!

In het kort

• Je bereidt longfunctieonderzoeken voor
• Vervolgens voer je deze onderzoeken zelfstandig uit en boordeel je ze
• Je werkt mee aan wetenschappelijk onderzoek
• Je gaat aan de slag in een zeer ervaren en hecht team

Wat ga je doen?

Als longfunctieanalist ben je werkzaam op de afdeling Longziekten waar je in de praktijk longfunctieonderzoeken verricht bij patiënten en deelnemers aan wetenschappelijk onderzoek. Een goede begeleiding van de patiënt en controle van de werking van de apparatuur staat hierbij centraal. Naast de patiëntenzorg wordt er veel research gedaan en is er veel aandacht voor onderwijs op het gebied van longfunctie.

Wat vragen wij?

Jij bent een enthousiaste collega die de opleiding tot longfunctieanalist goed heeft afgerond. Je kunt goed zelfstandig werken, weet mensen te motiveren en op hun gemak te stellen, bent een teamplayer en toont initiatief.

Meer informatie

Wij bieden in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren. Je salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring, en bedraagt maximaal € 3.712,- bruto per maand voor een fulltime functie (schaal 8, CAO UMC).

Meer informatie over longfunctieonderzoek vind je op onze website  Voor meer informatie over dit beroep verwijzen we je naar www.nvla.nl of www.loi.nl .

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

Je werkt op de afdeling Longziekten en komt terecht in een zeer ervaren team dat bestaat uit twee senior longfunctieanalisten, één longfunctieanalist en twee longfunctieanalisten in opleiding. Samen vormen jullie een hecht team, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Carrière in het LUMC

Grensverleggend beter worden; dat is onze missie. Dit geldt niet alleen voor de zorg, maar ook voor onze medewerkers. Om te kunnen blijven leren en ontwikkelen bieden wij interne opleidingen en bijscholing aan. Daarnaast heb je recht op een eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding en sportbudget. Ook kun je gebruikmaken van onze aantrekkelijke fietsregeling en is het mogelijk om in je pauze heerlijk te eten in het bedrijfsrestaurant waar onze producten vers bereid worden.

Contact: Ronald de Jeu of Mady Los, (senior) longfunctieanalist, afdeling Longziekten
071 526 15 58

Solliciteren