Researchverpleegkundige Neurochirurgie

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

Wil jij bijdragen aan de ondersteuning van wetenschappelijk neurochirurgisch onderzoek? Wij zijn binnen ons centrum op zoek naar een researchverpleegkundige die nauw samenwerkt met de andere leden van het SAINTS-onderzoeksteam. Ben jij klaar voor deze spilfunctie?

In het kort

 • Je werkt mee aan verschillende onderzoeksactiviteiten binnen het Universitair Neurochirurgisch Centrum Holland (UNCH)
• Je ondersteunt onderzoekers bij het opzetten en aanvragen van hun onderzoek
• Je standplaats zal in het LUMC zijn, maar werken in de samenwerkende ziekenhuizen is ook mogelijk.

Wat ga je doen?

Jij houdt je bezig met het coördineren en uitvoeren van verschillende onderzoeksactiviteiten binnen de deelnemende centra van het Universitair Neurochirurgisch Centrum Holland, namelijk het LUMC, HaaglandenMC, HagaZiekenhuis, Alrijne en Spaarne Gasthuis. Binnen je functie ondersteun je onderzoekers bij het opzetten en aanvragen van wetenschappelijk onderzoek. Je bent verantwoordelijk voor inclusie en follow up van de patiënten die deelnemen aan het onderzoek, met alle taken die daarbij horen, zoals het afnemen van vragenlijsten en het verwerken daarvan in de databases. Daarnaast bouw je databases op (in Castor), vraagt METC-goedkeuring aan en je bent verantwoordelijk voor het bijhouden van de Trial Master File. Je standplaats is het LUMC, maar ook zal je follow up bezoeken afleggen in de genoemde deelnemende centra. De functie van researchverpleegkundige betreft een zelfstandige in nauwe samenwerking met de secretaresse van de onderzoeksgroep en de andere researchverpleegkundige.

Wat vragen wij?

Wij zoeken een zelfstandige onderzoeksverpleegkundige die ons team komt versterken. Je bent GCP-geaccrediteerd. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, bent probleemoplossend, faciliterend, nauwkeurig en een echte teamspeler. Ervaring met het ondersteunen van wetenschappelijk onderzoek is een pre. Je bent op neurologisch gebied goed onderricht en kan zelfstandig een neurologisch onderzoek uitvoeren. Je bent bekend met de meest voorkomende onderzoeksvragenlijsten. Je werkt zorgvuldig en kunt goed overzicht behouden, zeker als een situatie complex is. Tot slot vind je het belangrijk om in een klein, divers en collegiaal team te werken.

Meer informatie

In eerste instantie krijg je een arbeidsovereenkomst voor een jaar, met een mogelijke verlenging van maximaal drie jaar.

Voor deze vacature kunnen we referenties opvragen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

Het neurochirurgisch onderzoek vindt plaats binnen het Universitair Neurochirurgisch Centrum Holland (UNCH), onderdeel van de afdelingen Neurochirurgie van het LUMC, HMC en Haga. Wij zijn een netwerkorganisatie die zich, naast patiëntenzorg bezighoudt met regionaal onderzoek. Het centrum heeft aandacht voor een brede hoeveelheid wetenschappelijke onderwerpen. Daarnaast doen wij veel grote multicenter trials op het gebied van neurochirurgie (trauma, wervelkolom, neurovasculair, neuro-oncologie en zenuwen).

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Renée van Schaik, manager Universitair Neurochirurgisch Centrum Holland en manager van de SAINTS onderzoeksgroep

r.vanschaik@lumc.nl

Solliciteren