Researchverpleegkundige Interne Geneeskunde

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

Wil jij een bijdrage leveren aan de ondersteuning van wetenschappelijk onderzoek? Binnen de Klinische Researchunit Interne Geneeskunde zijn wij op zoek naar een researchverpleegkundige die met andere leden van het onderzoeksteam meewerkt aan klinisch-wetenschappelijk onderzoek. Klinkt dit interessant? Solliciteer dan snel!

In het kort

• Je hebt interesse in patiëntgebonden onderzoek
• Je bent verantwoordelijk voor verschillende aspecten van klinisch-wetenschappelijk onderzoek
• Je ondersteunt onderzoekers in het opzetten en uitvoeren van hun onderzoek
• Je bent een teamplayer en onderhoudt makkelijk contact met artsen, organisaties en betrokkenen van het onderzoek

Wat ga je doen?

Als researchverpleegkundige houd jij je bezig met de verschillende fases van klinisch-wetenschappelijk onderzoek. Je bent medeverantwoordelijk voor de voorbereiding, coördinatie en verrichting van de organisatie en uitvoering van klinisch-wetenschappelijk onderzoek. Administratieve zaken, planning van projecten en patiëntencontacten in de kliniek en op de polikliniek behoren tot jouw taken. Daarnaast onderhoud je diverse interne en externe contacten met artsen, trialverpleegkundigen en organisaties die betrokken zijn bij dit onderzoek. De werkzaamheden zijn een combinatie tussen patiëntencontact en computerwerk.

Wat vragen wij?

Je bent een enthousiaste, ambitieuze verpleegkundige met hbo werk- en denkniveau. Daarnaast heb je een GCP-/BROK-certificaat. Je wilt graag bijdragen aan topklinische zorg en wetenschap. Je kunt goed coördineren en gaat nauwkeurig te werk. Ook kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken. Heb je daarnaast al researchervaring? Dan is dit mooi meegenomen!

Meer informatie

Over het algemeen vinden de studies plaats tijdens kantoortijden. Het is echter wel mogelijk dat er studies zijn waarbij een studievisite valt in het weekend of buiten kantoortijden. Ondersteuning hiervoor is altijd in overleg.

Je wordt aangesteld voor de periode van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Lieke Posthuma

Lieke Posthuma

“Hier wordt jouw talent gezien en mag je doen waar je goed en geïnteresseerd in bent.”

Je werkplek

Je komt te werken in het klinische onderzoeksteam van researchverpleegkundigen van de afdeling Interne Geneeskunde: KRIG, een onderafdeling van de hoofdafdeling Interne Geneeskunde. Onder de Interne Geneeskunde vallen de volgende afdelingen: Trombose & Hemostase, Nierziekten - en Transplantatie, Endocrinologie en Ouderengeneeskunde. Daarnaast ondersteunen we onderzoek geïnitieerd vanuit de Maag- Darm- en Leverziekten (MDL). Het KRIG voert internationale multicenter trials, maar ook singlecenter investigator initiated onderzoek uit.

Carrière in het LUMC

Grensverleggend beter worden; dat is onze missie. Dit geldt niet alleen voor de zorg, maar ook voor onze medewerkers. Om te kunnen blijven leren en ontwikkelen bieden wij interne opleidingen en bijscholing aan. Daarnaast heb je recht op een eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding en sportbudget. Ook kun je gebruikmaken van onze aantrekkelijke fietsregeling en is het mogelijk om in je pauze heerlijk te eten in het bedrijfsrestaurant waar onze producten vers bereid worden.

Contact: Sabrina Hendriksen, manager Interne Geneeskunde, klinische researchunit
071 529 83 11

Solliciteren