Researchanalist Anatomie & Embryologie

Onderzoek & onderwijs

Je functie

Ben jij die gemotiveerde, communicatief vaardige teamspeler die we zoeken? De afdeling Anatomie & Embryologie is op zoek naar een research analist om bij te dragen aan het stamcel en gen-editing onderzoek.

In het kort

• Je ondersteunt een dynamisch en internationaal onderzoeksteam
• Het onderzoek is gericht op het ontwikkelen van nieuwe op stamcel gebaseerde modelsystemen en gen-editing technologieën
• Je hebt ervaring met moleculaire en cellulaire technieken
• Je kunt goed communiceren in het Engels
• Je werkt goed in teamverband

Wat ga je doen?

We zoeken een research analist om een dynamisch en internationaal team te ondersteunen. Ons onderzoek richt zich op het ontwikkelen van nieuwe gen-editing technologieën en geavanceerde 3D-stamcel modelsystemen om inzicht te verkrijgen in de pathogenese van genetische spieraandoeningen en om nieuwe therapeutische strategieën te bepalen om deze aandoeningen te behandelen. Daarnaast assisteer je de lab manager met logistieke en administratieve organisatie van het lab.

Wat vragen wij?

Je hebt ervaring met standaard moleculaire en celkweek technieken. Ervaring met kweek en differentiatie van knaagdier- en humane embryostamcellen werkt in je voordeel. Je werkt in een internationale en academische omgeving. Het is daarom belangrijk dat je het Engels zowel schriftelijk als mondeling goed beheerst. Voor ons samenwerkende team in dit project is het essentieel dat je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, organisatievaardigheden en dat je een sterke teamspeler bent.

Meer informatie

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar, met uitzicht op verlenging.

Kees van Bergen

"Kansen aangrijpen."

Je werkplek

De afdeling Anatomie & Embryologie van het LUMC herbergt een breed scala aan researchprojecten met zeer uiteenlopende expertises. Het onderzoek van de afdeling is zowel fundamenteel als preklinisch georiënteerd. De nadruk ligt op stamcel en ontwikkelings-biologisch onderzoek en toepassing daarvan in de ontwikkeling van nieuwe cel- en gentherapieën. Daarnaast wordt er onderzoek gedaan naar de menselijke anatomie en onderwijs gegeven.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.  

Niels Geijsen, hoogleraar Ontwikkelingsbiologie en Regeneratieve Geneeskunde

N.Geijsen@lumc.nl

Solliciteren