Researchanalist Kindergeneeskunde

Onderzoek & onderwijs

Je functie

Ben jij een enthousiaste researchanalist met interesse in de immunologie? Is nauwkeurig werken in combinatie met flexibiliteit jou op het lijf geschreven? Wil jij aan de slag in een divers team om gezamenlijk de SARS-CoV-2 infectie te onderzoeken? Dan zijn we op zoek naar jou.

In het kort

- Het uitvoeren van zowel specifieke onderzoekstaken als algemene labtaken behoren tot je dagelijkse werkzaamheden
- Je hebt een hlo opleiding afgerond, bij voorkeur in Immunologische richting
- Werken in teamverband gaat je goed af
- Jouw enthousiasme en flexibele houding neem je mee naar de werkvloer

Wat ga je doen?

Op onze afdeling coördineren we een landelijk onderzoek naar het verloop en het optreden van complicaties van COVID-19 bij kinderen. Over het algemeen worden kinderen niet erg ziek van een SARS-CoV-2 infectie, maar in zeldzame gevallen kunnen er wel ernstige complicaties optreden. Wij gaan in ons laboratorium een immunologisch onderzoek uitvoeren om dit verschijnsel nader te onderzoeken middels spectrale flow cytometrie. Naast deze specifieke onderzoekstaken zijn er algemene labtaken te vervullen, zoals het verwerken en opslaan van lichaamsmaterialen in de biobank, andere algemene laboratorium taken en  voorraden op peil houden.

Wat vragen wij?

Je bent een teamplayer die zich flexibel kan opstellen. Samen met je collega’s wil jij bijdragen aan een succesvol onderzoek. Je hebt een hlo-opleiding afgerond, bij voorkeur in Immunologische richting. Je bent leergierig en wilt graag nieuwe technieken leren. Je wilt graag je resultaten duidelijk presenteren aan  collega’s op werkbesprekingen. Verder ga je nauwkeurig te werk en heb je vooral veel zin om aan de slag te gaan.

Meer informatie

Mogelijkheid tot verlening na 1,5 jaar.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Inge Briaire

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

Je komt te werken op de afdeling Kindergeneeskunde in het Laboratorium voor Pediatrische Immunologie. Het team bestaat uit ongeveer 10 personen en er wordt veel samengewerkt met andere laboratoria. Het onderzoek wordt uitgevoerd in een team bestaande uit analisten, onderzoekers en kinderartsen.

Carrière in het LUMC

Grensverleggend beter worden; dat is onze missie. Dit geldt niet alleen voor de zorg, maar ook voor onze medewerkers. Om te kunnen blijven leren en ontwikkelen bieden wij interne opleidingen en bijscholing aan. Daarnaast heb je recht op een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantiegeld, fietsregeling en sportbudget. Ook kun je gebruikmaken van onze pensioenregeling bij het ABP, waarbij het LUMC maar liefst 70% van je pensioenpremie betaalt en je netto meer salaris over houdt.

Contact: mevrouw Dr. Emmeline Buddingh, Kinderarts, WAKZ
071 5296658
e-mailadres: e.p.buddingh@lumc.nl

Solliciteren