Relatiebeheerder Zorgverkoop

Management & bedrijfsvoering

Je functie

Ben jij een bevlogen verbinder met affiniteit voor de GGZ doelgroep en heb je ervaring in het samenspel met gemeentes, regio’s, VNG en zorgverzekeraars rondom de financiering van de (J-)GGZ? Ben jij in staat om afspraken te maken met onze opdrachtgevers/financiers en de activiteiten van LUMC-Curium en de Volwassen psychiatrie daarin te vertalen? Dan ben jij de relatiebeheerder die wij zoeken!

In het kort

• Je bent verantwoordelijk voor onze zorgcontracteringen op het gebied van kinder- en jeugdpsychiatrie en Volwassenen GGZ
• Je bent verantwoordelijk voor het relatiebeheer m.b.t. de stakeholders
• Je voert contractonderhandelingen en bent verantwoordelijk voor deelname aan relevante aanbestedingstrajecten.
• Je ondersteunt het management op het gebied van zorgverkoop
• Je werkt op een plek waar je je kunt blijven ontwikkelen en waar ruimte is voor jouw stem 

Wat ga je doen?

De zorgcontractering op het gebied van kinder- en jeugdpsychiatrie en Volwassenen GGZ is jouw verantwoordelijkheid. Samen met het management van de afdelingen maak je beleid op het gebied van zorgverkoop. Je ondersteunt en bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het zorgverkoopbeleid. Relaties onderhouden met interne en externe stakeholders en het uitvoeren van contractonderhandelingen, behoren tot je dagelijkse bezigheden. Je bent verantwoordelijk voor deelname aan relevante aanbestedingstrajecten en bewaakt het aanleveren van de voortgangsrapportages. Daaropvolgend voer je gesprekken met de financiers en speel je in op zowel de kansen als bedreigingen die met het vak gepaard gaan.

Wat vragen wij?

Je beschikt over academisch werk- en denkniveau en je hebt grondige kennis van de zorgverkoop met daarbij de diverse financieringsstromen (gemeentelijk domein en zorgverzekeringswet) waar LUMC-Curium en de Volwassen GGZ mee te maken hebben. Ook ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de kinder- en jeugdpsychiatrie en GGZ, inclusief de relevante wet- en regelgeving (Jeugdwet, Zorgverzekeringswet). Bovenal ben je een verbinder, zowel intern als extern, en in staat om duurzame relaties op te bouwen met opdrachtgevers, collega’s en collega aanbieders. Dit vraagt tact, maar ook overtuigingskracht in woord en daad.

Meer informatie

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

Je komt te werken in het team Zorgverkoop dat bestaat uit 6 collega’s en onderdeel uitmaakt van het directoraat Financiën. Binnen het team zijn de kinder- en jeugd psychiatrie en de volwassenen GGZ jouw aandachtsgebied en ben je voor wat betreft zorgverkoop het aanspreekpunt van de afdelingen Psychiatrie en LUMC-Curium KJP (Kinder- en Jeugd Psychiatrie). Je werkt met beiden afdelingen nauw samen.  LUMC Curium is miv 2021 een subafdeling van de afdeling Psychiatrie van LUMC, maar is als academisch centrum voor (hoogspecialitische) kinder- en jeugdpsychiatrie gevestigd in Oegstgeest en Gouda. De afdeling Psychiatrie is in het hoofgebouw van LUMC gehuisvest. Er is ruimte om je werk (plek) hybride in te vullen, maar als echte verbinder wordt er ook van je verwacht dat je minimaal 1 dag per week aanwezig bent zowel bij het team Zorgverkoop in LUMC als op locatie Curium. Het is een prettige werkomgeving waar je je kunt blijven ontwikkelen en waar ruimte is voor jouw stem

Carrière in het LUMC

Grensverleggend beter worden; dat is onze missie. Dit geldt niet alleen voor de zorg, maar ook voor onze medewerkers. Om te kunnen blijven leren en ontwikkelen bieden wij interne opleidingen en bijscholing aan. Daarnaast heb je recht op een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantiegeld, fietsregeling en sportbudget. Ook kun je gebruikmaken van onze pensioenregeling bij het ABP, waarbij het LUMC maar liefst 70% van je pensioenpremie betaalt en je netto meer salaris over houdt.

Contact: Petra van de Voorde, waarnemend directeur Financiën
06 11 11 28 29
e-mail: c.f.van_de_voorde@lumc.nl

Solliciteren