Psycholoog / Orthopedagoog Curium

Medisch & klinisch

Je functie

Ben jij een gedreven psycholoog of orthopedagoog met hart voor kinderen en jongeren met complexe psychiatrische problematiek? Zoek je een uitdagende werkplek in de omgeving Gouda? Dan is LUMC Curium op zoek naar jou!

In het kort

• Je verricht diagnostiek en biedt behandeling aan kinderen, jongeren en hun gezin
• Je ondersteunt de regiebehandelaar door de processen rondom de patiëntenzorg te coördineren
• Je werkt voor LUMC Curium in Gouda

Wat ga je doen?

Als psycholoog/ orthopedagoog werk je bij de polikliniek en verricht je psychodiagnostisch onderzoek (onder verantwoordelijkheid van een regiebehandelaar). Je participeert in intakes, adviesgesprekken en voert neuropsychologisch- en IQ-onderzoek uit. Vanzelfsprekend zorg je voor een zorgvuldige verslaglegging hiervan. Onder supervisie van de regiebehandelaar voer je geprotocolleerde behandelingen uit. Verder ondersteun je de regiebehandelaar door de processen rondom de patiëntenzorg te coördineren. Je plant evaluaties en voert de daaruit voortkomende acties uit. Tot slot draag je bij in de zorg voor de administratie ten aanzien van bijvoorbeeld de huisartsbrieven en signaleringen.

Wat vragen wij?

De psycholoog / orthopedagoog die wij zoeken heeft de opleiding Psychologie of Orthopedagogiek op wo-niveau afgerond. Je bent in het bezit van een diagnostiekaantekening NIP/NVO en beschikt over een registratie in het Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ). Ervaring in de kinder- en jeugdpsychiatrie is een pre. Belangrijk is dat je beschikt over een gezonde dosis humor en het nodige relativeringsvermogen. Je bent stressbestendig en  verder heb je uitstekende mondelinge- en schriftelijke vaardigheden. Beschrijven we jou? Dan maken we graag kennis met je!

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen we referenties opvragen.

De standplaats voor deze functie is LUMC Curium in Gouda. Het zorgprogramma Complexe en Gezinsproblematiek Gouda richt zich op de regio Midden-Holland. Dit zorgprogramma werkt vanuit twee locaties in Gouda, de polikliniek aan de Jac. P. Thijsselaan en de dagbehandeling aan de Van Heuven Goedhartsingel.

Voor meer informatie kan je ook contact opnemen met Antoinette de Jong, zorgmanager KJP Curium, telefoon: 06 18309310, e-mail: A.J.de_Jong@lumc.nl 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Ellen Paauw

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

Per 1 januari 2021 is Curium onderdeel van het LUMC. Integratie met de afdeling Psychiatrie van het LUMC is een logische stap in onze samenwerking. De afdeling Curium blijft op de locaties in Gouda en Oegstgeest. LUMC Curium is een academisch centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie dat zorg biedt aan patiënten met complexe problematiek. De inhoud van onze individuele behandeltrajecten staat altijd voorop. We kijken goed naar wat nodig is en ook naar wat níét nodig is. Je werkzaamheden vinden vooral plaats op de polikliniek in Gouda.

Carrière in het LUMC

LUMC Curium biedt een inspirerende werkomgeving. We leren van elkaar, we delen kennis en ervaringen met collega's en we houden elkaar scherp om de kwaliteit van onze zorgverlening constant te verbeteren. Bij ons werken dan ook bevlogen mensen, die zich met hart en hoofd inzetten voor de patiënt. Daarnaast is er genoeg ruimte voor relativering, humor en creativiteit. Want ook voor onze eigen medewerkers willen we een gezonde en stimulerende omgeving creëren. We bieden een groot aantal opleidingsplaatsen en we moedigen alle collega's aan zich te ontwikkelen en door te groeien.

Contact: Katie Brandt , teamcoördinator Gouda  
06-11536930
k.brandt@lumc.nl

Solliciteren