GZ-psycholoog Curium

Medisch & klinisch

Je functie

Krijg jij energie van het werken als regiebehandelaar in een multidisciplinair team? Ben jij integer, kan je goed relativeren en heb je ook humor? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In het kort

• Je bent GZ psycholoog en BIG geregistreerd.
• Je werkt als regiebehandelaar in een multidisciplinair poliklinisch team.
• Je biedt behandeling aan kinderen, jongeren en gezinnen.
• Je bent 24 uur per week beschikbaar. 

Wat ga je doen?

Als GZ-psycholoog bij LUMC Curium ben je regiebehandelaar en regel je het hele zorgproces rondom de patiënt. Je doet de intake en het psychodiagnostisch onderzoek en je  behandelt kinderen/jongeren (en hun gezin) met een verscheidenheid aan complexe klachten. Als regiebehandelaar  fungeer je als coördinerend behandelaar, in nauwe samenwerking met een kinder- en jeugdpsychiater of klinisch psycholoog. En je zet de lijnen uit naar andere behandelaars. Zo zorg je ervoor dat de patiënt precies die specifieke behandeling en aandacht krijgt die hij of zij nodig heeft. En jij blijft het stabiele centrum in het geheel. Zo ben je de regisseur in het multidisciplinaire team met interne en externe collega’s. Daarnaast lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van onze psychodiagnostiek.

Wat vragen wij?

De GZ psycholoog die wij zoeken heeft de GZ opleiding afgerond en is BIG geregistreerd. Je hebt ervaring in de kinder- en jeugdpsychiatrie. De GGZ-wereld ken je en je weet dat deze dynamische omgeving flexibiliteit en een oplossingsgerichte en proactieve houding absoluut nodig zijn. Je hebt humor, relativeringsvermogen en je bent integer in zowel de contacten met patiënten, hun ouders of verzorgers als in de omgang met persoonlijke en vertrouwelijke gegevens. Daarnaast ben je analytisch sterk, kom je snel tot een afgewogen oordeel en kun je je goed inleveren in anderen. Collega’s stuur je gemakkelijk aan en je hebt het vermogen om te overtuigen. Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden.

Meer informatie

Het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een onderdeel van de indiensttredingsprocedure.

Wij zijn op zoek naar twee GZ-psychologen, waarvan een ter vervanging van zwangerschapsverlof van november 2022 tot en met maart 2023. Werkdagen en tijden zijn in overleg. 

In eerste instantie krijg je een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met uitzicht op verlenging.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Jettie Marte

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan hier de verhalen van onze LUMC-collega's

Je werkplek

LUMC Curium is een academisch centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie dat zorg biedt aan kinderen die door psychische klachten ernstig disfunctioneren. Met passie zetten wij ons in voor deze kwetsbare kinderen en hun gezinnen. Zij komen bij ons voor diagnostiek en behandeling van complexe psychiatrische problematiek. . De inhoud van onze individuele behandeltrajecten staat altijd voorop. We kijken goed naar wat nodig is en ook naar wat níét nodig is, we bekijken samen welke behandeling het beste past bij de hulpvraag. Naast onze kerntaak patiëntenzorg, richten wij ons ook op opleiding, onderwijs en onderzoek, LUMC Curium heeft twee locaties in Gouda en Oegstgeest en is onderdeel van de afdeling Psychiatrie van het LUMC. De zorglijn emotionele stoornissen en neuro psychiatrie biedt diagnostiek en behandeling aan kinderen en jongeren, en hun systeem, met klachten op het raakvlak van somatiek en psychiatrie, hieronder valt ook de polikliniek eetstoornissen, angst en stemmingsstoornissen en ontwikkelingsstoornissen. We werken vooral vanuit de polikliniek van Curium in Oegstgeest en daarnaast ook consultatief op de klinieken van Curium en in het LUMC binnen het WAKZ, de SEH en de kinder IC.

Carrière in het LUMC

LUMC Curium biedt een inspirerende werkomgeving. We leren van elkaar, we delen kennis en ervaringen met collega's en we houden elkaar scherp om de kwaliteit van onze zorgverlening constant te verbeteren. Bij ons werken dan ook bevlogen mensen, die zich met hart en hoofd inzetten voor de patiënt. Daarnaast is er genoeg ruimte voor relativering, humor en creativiteit. Want ook voor onze eigen medewerkers willen we een gezonde en stimulerende omgeving creëren. We bieden een groot aantal opleidingsplaatsen en we moedigen alle collega's aan zich te ontwikkelen en door te groeien.

Contact: Annelies Besemer, zorgmanager, afdeling Zorglijn Emotionele Stoornissen
06-18 591 708
e-mailadres a.besemer@lumc.nl

Solliciteren