Projectleider IT&DI

Management & bedrijfsvoering

Je functie

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie in een academisch centrum? En wil jij vanuit jouw expertise het verschil maken in onze organisatie? Dan kan dat nu! De afdeling Informatie Technologie & Digitale Innovatie (IT&DI) zoekt een gedreven projectleider. Kom jij ons team versterken?

In het kort

• Je bent als IT projectleider bij ons breed inzetbaar, initieel met een focus op het Zorgproces;
• Je spreekt de taal van onze collega’s in de organisatie en bent goed in staat om productieve relaties op te bouwen
• Je bent de gedreven projectleider die enthousiasmeert en resultaatgericht is
• Je komt te werken op een toekomstgerichte IT-afdeling
• En je krijgt de ruimte jezelf verder te ontwikkelen
• Daadkracht en het durven veranderen zit in jouw bloed

Wat ga je doen?

Als projectleider geef je leiding aan de uitvoering van (organisatie brede, complexe) projecten die vaak ook een (proces-)verandering in het primaire zorgproces teweeg brengen. Dat kunnen projecten zijn met een sterke regionale component, bijvoorbeeld met externe zorgpartners zoals Sleutelnet en RO-West, projecten met impact op ons hele huis, zoals de IT component bij aanbesteding van nieuwe infuuspompen, complexe migraties van de ene naar de andere applicatie, of projecten die belangrijk zijn voor het eenduidig vastleggen en digitaal uitwisselen van zorginformatie. Je bent een belangrijke schakel tussen collega's van verschillende afdelingen met ieder hun eigen expertises. Je gebruikt op een pragmatische manier de PRINCE2 methodiek, en combineert deze soms met een Agile aanpak. En ja, de IJzeren Driehoek passen we bij veel projecten toe: bewaken van Tijd, Geld en Kwaliteit/Scope en je gebruikt de stuurgroep om eventuele veranderingen daarin te toetsen.  

Wat vragen wij?

Het belangrijkste is dat je een ervaren projectleider bent die projecten met een goed resultaat afrond, waarbij sleutelwoorden zijn: geleerde lessen, feedback, resultaatgerichtheid, enthousiasmerend, graag gevraagd, aandacht voor alle betrokkenen en tijd neemt om een feestje te vieren bij projectafronding. Je hebt een open en oprechte houding en staat klaar voor je collega’s. Ook vinden we het belangrijk dat je proactief te werk gaat, durft te communiceren en je verantwoordelijkheid neemt. Daarbij heb je een opleiding op hbo- of wo-niveau afgerond en heb je aantoonbaar ervaring op het gebied van projectleiding/product ownerschap. Je bent een proactieve, gestructureerde en resultaatgerichte collega. Prince2 methodiek weet je pragmatisch toe te passen. Communicatief sta je sterk in je schoenen en heb je ook een gezonde dosis humor en overtuigingskracht.

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen referenties worden opgevraagd

Meer informatie over de afdeling lees je hier en onze Werken bij IT & DI-film bekijk je hier !

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Joke Snoeijers

"Net als bij artsen en verpleegkundigen is patiëntenzorg mijn drijfveer."

Je werkplek

De afdeling Informatie Technologie & Digitale Innovatie (IT&DI) van het LUMC zorgt voor het IT fundament van onze organisatie. Wij staan in het hart van de organisatie en maken het leveren van topreferente zorg, internationaal onderzoek en academisch onderwijs mogelijk. Hierbij staan innovatie, het werken met de nieuwste technologie en kennisontwikkeling voorop. Je komt te werken binnen het team Project- programmaleiders. Wij bieden je een uitdagende en op vernieuwing gerichte werkomgeving met tal van persoonlijke ontwikkelmogelijkheden. De sfeer is ontspannen en collegiaal, er is ruimte voor humor, persoonlijke aandacht en tegelijkertijd wordt er hard gewerkt. We zoeken naar positief ingestelde gedreven verbinder met de juiste teamspirit.

Carrière in het LUMC

Grensverleggend beter worden; dat is onze missie. Dit geldt niet alleen voor de zorg, maar ook voor onze medewerkers. Om te kunnen blijven leren en ontwikkelen bieden wij interne opleidingen en bijscholing aan. Daarnaast heb je recht op een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantiegeld, fietsregeling en sportbudget. Ook kun je gebruikmaken van onze pensioenregeling bij het ABP, waarbij het LUMC maar liefst 70% van je pensioenpremie betaalt en je netto meer salaris over houdt.

Contact: Lieke Hoek, manager IT Vernieuwing & Ontwikkeling, afdeling IT&DI
06 29 16 86 92
E-mail: p.m.hoek.itdi@lumc.nl

Solliciteren