Projectleider Elektrotechniek

Management & bedrijfsvoering

Je functie

Ben je op zoek naar een baan waarbij binnen de vier muren van de organisatie álle technische facetten van jouw vakgebied zich bevinden? En wil je graag zelf je 36-urige werkweek indelen, zodat werk en privé altijd in balans is? Dan is de functie van projectleider elektrotechniek bij het LUMC wat voor jou!

In het kort

• Je onderhoudt en beheert elektrotechnische installaties
• Binnen ons ziekenhuis spelen jouw werkzaamheden een cruciale rol
• Om je kennis verder te ontwikkelen krijg je de mogelijkheid om (interne) opleidingen en cursussen te volgen
• Je werkt samen met het team waar jij leiding aan geeft

Wat ga je doen?

Het LUMC is een stad op zich met duizenden patiënten en bezoekers per dag en in totaal circa 8.500 medewerkers. Het onderhouden en beheren van elektrotechnische installaties bij het LUMC is enorm belangrijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering van het ziekenhuis. Denk bijvoorbeeld aan de voorziening van de noodstroom die te allen tijde beschikbaar moet zijn om de beademingsmachines van stroom te voorzien. Als projectleider elektrotechniek creëer jij, samen met je team, de beste condities hiervoor. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van installaties voor onder meer de middenspanning, laagspanning, noodstroom, liften en buispost. Het is jouw taak om deze technische installaties optimaal te laten functioneren. Natuurlijk doe je dit niet alleen; je doet dit samen met je team van vijf à zes projectmedewerkers waar jij ook leiding aan geeft. Een technisch uitdagend zeer afwisselende functie dus!

Wat vragen wij?

We zijn op zoek naar een collega met een afgeronde HTS-opleiding Elektrotechniek die inmiddels al enkele jaren relevante werkervaring heeft opgedaan. Daarbij heb je een aanvullende opleiding in de richting van installatie-/werkverantwoordelijke middenspanningsinstallaties gevolgd of ben je bereid deze bij ons te volgen. Je hebt ervaring met de inrichting en het beheer van gebouwgebonden installaties inclusief de juiste verwerking in het bestek. En je hebt kennis en werkervaring met de NEN 3140 en het hierbij behorende aanwijsbeleid of bent bereid je hierin te verdiepen. Verder heb je het vermogen om de bredere vakomgeving te analyseren en kritische, strategische zaken te herkennen die de organisatie kunnen beïnvloeden. Op basis van je achtergrond en ervaring ben je in staat een toekomstbestendige visie voor de afdeling op te stellen. Je gaat zowel adviserend als projectmatig te werk. Wat betreft het geven van leiding heb je een doelmatige aanpak waarbij je klantgerichte dienstverlening combineert met innovatie.

Meer informatie

Als projectleider elektrotechniek bij het LUMC heb je een werkweek van gemiddeld 36 uur. Dit betekent dat je redelijk veel vrijheid hebt om je werktijd in te plannen. Maar ook binnen jouw functie krijg je vrijheid, want je mag binnen bepaalde kaders de functie naar je eigen hand zetten.

Voor deze vacature kunnen we referenties opvragen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sander Slierings

'Zodra er een alarm binnenkomt, moeten wij snel handelen'

Je werkplek

Je bent projectleider elektrotechniek bij Gebouw- en Installatiebeheer (G&IB). Dit is een onderdeel van de afdeling Infra. G&IB zorgt ervoor dat de technische infrastructuur in prima conditie verkeert en de continuïteit en het functioneren van alle installaties binnen het LUMC gewaarborgd zijn. In totaal werken er 22 collega’s op onze afdeling: een afdelingshoofd, vijf projectleiders en zestien projectmedewerkers. Elke projectleider en -medewerker heeft zijn eigen specialisme en het team is loyaal en betrokken. Jaarlijks organiseren wij met de afdeling een barbecue en verschillende in- en externe activiteiten. We werken op informele wijze met elkaar samen en er is voldoende ruimte voor gezelligheid.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou graag bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Wij bieden jou onder andere (interne) opleidingen en bijscholing aan. Deels verwerken wij dit in jouw persoonlijke opleidingsplan. Maar je krijgt ook de mogelijkheid om zelf opleidingen en cursussen te volgen buiten jouw vakgebied om.

Cor Cerdijn - Infra

Contact: Cor Cerdijn, hoofd, afdeling Gebouw & Installatie Beheer
071 526 34 11

Solliciteren