Poliklinisch Apotheker

Medisch & klinisch

Je functie

Weet jij specialistische farmaceutische kennis te combineren met persoonlijke patiëntenzorg? Voor de Poli Apotheek zoeken wij een apotheker die bij voorkeur al enkele jaren ervaring heeft in een poliklinische of openbare apotheek.  

In het kort

• Samen met drie apothekers draag je bij aan de onze hoogwaardige farmaceutische zorg
• Je draagt verantwoordelijkheid voor geneesmiddelenverstrekking, ontslagzorg en medicatieoverdracht
• Je werkt in een bruisende academische omgeving waar zorginnovatie voorop staat

Wat ga je doen?

Als vierde apotheker in het team geef je mede invulling aan onze hoogwaardige farmaceutische zorg. Hieronder vallen onder andere de ontslagzorg, de verstrekking van specialistische geneesmiddelen zoals oncolytica en de organisatie van (infusie)geneesmiddelen thuis. Ook bewaak je een goede medicatieoverdracht tussen de eerstelijns- en tweedelijnszorg.

Wat vragen wij?

Wij zoeken een apotheker die bij voorkeur enkele jaren ervaring heeft in een poliklinische of openbare apotheek. Je bent ambitieus, zelfstandig, stressbestendig en flexibel. Daarnaast beschik je over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden. Ook kun je goed in teamverband werken en heb je een behulpzame en proactieve instelling. Herken jij jezelf in deze profielbeschrijving? Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet.

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen referenties worden opgevraagd.

Afhankelijk van je opleiding en ervaring word je ingeschaald in schaal 10 (max. 4.481), 11 (max. 5.226,-) of 12 (€  5.944,-) van de cao UMC.

Gerda Houweling

Gerda Houweling

"We werken patientgericht, en dat vind ik ontzettend interessant."

Je werkplek

De Poli Apotheek van het LUMC is een poliklinische apotheek en maakt onderdeel uit van de afdeling Klinische Farmacie en Toxicologie (KFT). Het doel van de apotheek is hoogwaardige farmaceutische patiëntenzorg leveren aan mensen die de polikliniek bezoeken of ontslagen worden uit het LUMC. In de apotheek werken naast jou nog drie apothekers, een teamleider, twintig apothekersassistenten, een farmaceutisch consulent en een apotheekmedewerker.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.  

Veronique Meijs of Marlou Florack, Poli Apotheek LUMC
071 526 54 00

Solliciteren