Oogarts

Medisch & klinisch

Je functie

Ben je een oogarts met interesse en bewezen expertise in medische retina? Dan kan dit een interessante functie voor je zijn!

In het kort

• Je verleent oogheelkundige zorg, zowel diagnostisch als chirurgisch
• Je houdt supervisie op de arts-assistenten in opleiding
• Je hebt bewezen interesse in netvliesziekten

Wat ga je doen?

Voor de aanvulling van ons team met twaalf oogartsen zoeken wij een enthousiaste oogarts met bewezen interesse in de medische retina. Daarnaast kun je participeren in vitreoretinale chirurgie, uveitis oftalmologie en/of neuro-oftalmologie. De afdeling Oogheelkunde heeft vijf hoofdtaken: patiëntenzorg, onderwijs, opleiding, onderzoek en nascholing, en je wordt betrokken bij alle vijf. Zo bestaat de functie uit het verlenen van oogheelkundige zorg, zowel diagnostisch als chirurgisch, maar ook neem je deel aan diverse multidisciplinaire besprekingen, en houd je supervisie op de arts-assistenten in opleiding tot oogarts.

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar een bevlogen, bij voorkeur gepromoveerde, oogarts met bewezen interesse in medische retina. Je hebt affiniteit met wetenschappelijk onderzoek en onderwijs. Ervaring met het helpen opleiden van aios is een pre. We zoeken een oogarts die patiëntgericht, collegiaal en flexibel is. Je zoekt altijd naar meer verbinding en je bent een echte teamspeler.

Meer informatie

Voor deze functie vragen wij referenties op.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

De afdeling Oogheelkunde levert jaarlijks aan circa 50.000 patiënten poliklinische oogheelkundige zorg en voert ruim 100.000 consulten en verrichtingen uit. Naast oogartsen en aios zijn op de afdeling verpleegkundigen, optometristen, TOA’s, orthoptisten en fotografen werkzaam op een goed geoutilleerde polikliniek met moderne diagnostische apparatuur, waarin state-of-the-art hulponderzoek mogelijk is. De afdeling beschikt over een goed functionerend trialbureau waar verschillende nationale en internationale klinische studies worden uitgevoerd. De afdeling Oogheelkunde is voor de opleiding geaffilieerd met de Haagse ziekenhuizen Haaglanden Medisch Centrum en HAGA, en met het Alrijne ziekenhuis in Leiderdorp.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: prof. Gregorius Luyten, hoogleraar afdelingshoofd, afdeling Oogheelkunde
071 526 23 88
G.P.M.Luyten@lumc.nl

Solliciteren