Onderzoeker Gezondheid en Leefomgeving

Onderzoek & onderwijs

Je functie

Ben jij bekwaam op het gebied van geografische analyses en op zoek naar een functie waarbij je bijdraagt aan meerdere onderzoeksprojecten gerelateerd aan COVID-19? Dan is de functie onderzoeker Gezondheid en Leefomgeving wat voor jou!

In het kort

• Je hebt een afgeronde opleiding in de geneeskunde, gezondheidswetenschappen of life sciences en ervaring met geographical information systems
• Je werkt aan onderzoeksprojecten gericht op COVID-19, leefomgeving en leefstijl.
• Daarnaast ben je betrokken bij de  doorontwikkeling van de onderwijsmodule ‘Syndemics’.
• Je werkt in een inspirerende, academische en multidisciplinaire omgeving

Wat ga je doen?

Je werkt aan twee onderzoeksprojecten gericht op de geografische analyse van COVID-19 gerelateerde symptomen en de leefstijl. Verder let je hierbij ook op gerelateerde chronische aandoeningen. Je focust je op de Leids-Haagse regio en werkt hierin samen met lokale partijen zoals de GGD. Daarnaast werk je mee aan het uitvoeren en ontwikkelen van de onderwijsmodule 'Syndemics' binnen het programma Population Health Management aan de LUMC Campus Den Haag.

Wat vragen wij?

We zoeken een enthousiaste en gemotiveerde kandidaat met een afgeronde opleiding Geneeskunde, Biomedische Wetenschappen of Gezondheidswetenschappen, Public Health, Gezondheid en Leven of Epidemiologie. Het is belangrijk dat je ervaring hebt met geographical information systems. Onderwijservaring is een pre. Verder kun je zowel zelfstandig als in een interdisciplinair team werken. Vanwege de internationale aard van de afdeling en het werk, is het belangrijk dat je ook een goede beheersing hebt van de Engelse taal. Herken jij jezelf in deze beschrijving? Dan hopen we van harte dat je solliciteert!

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen referenties worden opgevraagd. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Leoni Abendstein

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

De afdeling Public Health en Eerstelijnsgeneeskunde (PHEG) is een inspirerende academische werkplek waar  studentenonderwijs, vervolgopleidingen en wetenschappelijk onderzoek in de kerndisciplines huisartsgeneeskunde, sociale geneeskunde, specialist ouderengeneeskunde en medische antropologie worden georganiseerd.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.  

Jessica Kiefte – de Jong, hoogleraar Population Health, afdeling PHEG

j.c.kiefte@lumc.nl

Solliciteren