Onderwijskundige/Ontwikkelaar Blended Learning

Onderzoek & onderwijs

Je functie

Wil je jouw creativiteit en expertise inzetten om ons onderwijs te verbeteren? Dat kan! Binnen het Onderwijs Expertise Centrum zijn wij op zoek naar onderwijskundige/ontwikkelaar op het gebied van blended learning

In het kort

• Je komt te werken bij het Onderwijs Expertise Centrum (OEC)
• Wij richten ons op het verbeteren en vernieuwen van onderwijs, door onder andere een blended (her)ontwerp te maken
• Jij richt je op het adviseren, ontwikkelen en geven van trainingen 

Wat ga je doen?

Vorig jaar zijn we gestart met een grootschalig blended learning programma: het verbeteren en vernieuwen van onderwijs door het aanbieden van een optimale mix van online en offline onderwijs. Met blended learning maken we leren nog efficiënter, effectiever en interessanter, voor zowel docenten als studenten. Jouw functie  heeft drie componenten: je adviseert docenten over het ontwikkelen van onderwijs, je ontwikkelt digitale leermiddelen en je geeft trainingen. Je wordt onderdeel van een team van onderwijskundigen en collega’s die gespecialiseerd zijn in het ontwikkelen van digitale leermiddelen. Met hen werk je nauw samen met  je opdrachtgevers: artsen en verpleegkundigen in hun rol als docent. Communicatieve vaardigheden zijn binnen deze functie belangrijk: je moet in staat zijn om je kennis en expertise op een verbindende manier te delen en vooral ook je eigen enthousiasme over blended learning over te brengen op docenten en andere collega’s.

Wat vragen wij?

Wij zoeken een creatieve en zelfstandige collega met een relevante wo-opleiding, bijvoorbeeld op het gebied van Onderwijskunde, Multimedia of Informatie- en Communicatietechnologie. Je hebt ervaring met het adviseren over blended learning, het geven van trainingen en het maken van digitale leermiddelen. In het programma gebruiken we vaak ‘Carpe Diem’ als ontwikkelmethodiek voor online en blended onderwijs, dus als je daar ervaring mee hebt, is dat een pre. Wat betreft software, maken we veelvuldig gebruik van diverse Microsoft Office programma’s en van Articulate Storyline, dus het is belangrijk dat je hier goed mee kunt omgaan. Je werkt projectmatig, bent communicatief zeer vaardig en kunt goed plannen en organiseren.

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen we referenties opvragen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet prijs gesteld.  

Ellen Paauw

Ellen Paauw

"Je krijgt hier zoveel kansen. Maar het pakken van die kansen ligt bij jou!"

Je werkplek

Het OEC ondersteunt en adviseert de onderwijs- en opleidingsafdelingen met expertise en kennis op het vlak van onderwijs in brede zin. We houden ons bezig met onderwijsontwikkeling, docentprofessionalisering, de toepassing van technologie in het onderwijs (ICTO), toetsing en evaluatie, onderzoek naar onderwijs en communicatie. In deze functie maak je deel uit van het ICTO-team. In totaal werken bij het OEC 40 medewerkers en een aantal studentassistenten.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Marchien de Mooij, manager Onderwijs Expertise Centrum (bereikbaar van maandag tot en met donderdag)
06 2466 6696
m.j.de_mooij@lumc.nl

Solliciteren