Ondersteuner Team Studieadvies LUMC

Tijdelijk werk & stageplaatsen

Je functie

Ben jij een enthousiaste student en op zoek naar een uitdagende bijbaan? Bied jij graag ondersteuning en ben je het liefste bezig met administratieve werkzaamheden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In het kort

• Je biedt ondersteuning aan de studieadviseur van onze universitaire opleidingen
• Je beheert de mailbox en bent verantwoordelijk voor het reageren op veel gestelde vragen
• Je zorgt voor de planning en het agendabeheer m.b.t. urgente studieadviesgesprekken
• Je registreert klachten en knelpunten en rapporteert deze aan een studieadviseur 

Wat ga je doen?

De studententijd is een periode vol ontmoetingen, kansen en nieuwe perspectieven. Wij hebben een verantwoordelijkheid om de studenten in dit proces te begeleiden om zo bij te dragen aan de ontwikkeling van veerkrachtige en weerbare individuen. Ons Team Studieadvies is hiervoor opzoek naar een ondersteuner. Je bedient studenten uit binnen- en buitenland, door generieke studie gerelateerde vragen te beantwoorden. Denk aan vragen omtrent facultaire en opleidingsspecifieke regels en richtlijnen omtrent toetsing en het volgen van onderwijs. Je bereidt gesprekken voor de studieadviseur voor door relevante documentatie te verzamelen en je draagt zorg voor een adequate archivering. Studenten kunnen via een online afsprakensysteem een afspraak boeken. Urgente afspraken weet je in goed overleg in de agenda’s van de studieadviseurs in te passen. Vaak is afstemming met collega’s van de studentenadministratie nodig, zodat jij een vraag goed kan beantwoorden of juist kan door te zetten naar de verantwoordelijke collega in kwestie. Tot slot registreer je, indien van toepassing, klachten en knelpunten en je rapporteert deze aan de studieadviseur.

Wat vragen wij?

Je studeert aan de universiteit en bent opzoek naar een bijbaan van maximaal 12 uur in de week. Bij voorkeur ben je op zoek naar een werkplek, met een maximale doorlooptijd van 3 jaar. De uren zijn flexibel en op afstand in te vullen, hiervoor krijg je een leenlaptop. Doordat je diverse (inter)nationale studenten bedient, is het belangrijk dat je een goede beheersing hebt van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Je kan goed inschatten wanneer je om hulp moet vragen en wat je zelf kan oppakken. Uiteraard word je daar goed op ingewerkt. Je weet sensitief in te spelen op zelfsturing vanuit de student door te verwijzen naar gepubliceerde regelingen en tegelijkertijd heb je een actieve rol in het versterken van ons preventief hulpaanbod.

Meer informatie

Studenten van de Medische faculteit Leiden (LUMC) zijn vanuit privacy overwegingen uitgesloten voor deze vacature. 

Betreft een student-assistent functie met een nul-urencontract. Per week werk je gemiddeld 12 uur.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Chris Comenencia

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

De afdeling Universitaire Opleidingen (UO) is onderdeel van het directoraat Onderwijs en Opleidingen (DOO). Dit directoraat heeft als taak het onderwijs faciliteren, ontwikkelen en innoveren. UO verbindt onderwijsinhoud aan onderwijslogistiek, borgt onderwijskwaliteit en ondersteunt de student binnen de studieloopbaan. Wij leveren een belangrijke bijdrage aan het realiseren van de strategische onderwijsambities van het LUMC en de Universiteit Leiden. De inhoud van de bachelor- en masteropleidingen is belegd binnen de lijn, bij de opleidingsdirecteuren en de portefeuillehouders onderwijs. Onze Academic services zijn: student support & coaching-, wellbeing-, career-, international academic services, opleidingscoördinatie- en kwaliteitszorg en ondersteuning van onderwijscommissies. We zetten ons in voor de bachelor- en masteropleidingen Geneeskunde, Biomedische Wetenschappen, Biomedical Sciences, Vitality & Ageing, Population Health Management, Farmacie, Klinische Technologie en Technical Medicine.

Carrière in het LUMC

Grensverleggend beter worden; dat is onze missie. Dit geldt niet alleen voor de zorg, maar ook voor onze medewerkers. Om te kunnen blijven leren en ontwikkelen bieden wij interne opleidingen en bijscholing aan. Daarnaast heb je recht op een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantiegeld, fietsregeling en sportbudget. Ook kun je gebruikmaken van onze pensioenregeling bij het ABP, waarbij het LUMC maar liefst 70% van je pensioenpremie betaalt en je netto meer salaris over houdt.

Contact: Ellis Nieveen, manager Universitaire Opleidingen

e-mail E.T.Nieveen@lumc.nl

Solliciteren