Obstetrieverpleegkundige

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

Zwangerschap, geboorte en kraamtijd zijn bijzondere periodes in iemands leven, waar je als obstetrieverpleegkundige een waardevolle bijdrage aan kunt leveren. Ben jij momenteel obstetrie verpleegkundige, op zoek naar een baan in een nieuwe werkomgeving binnen een academische setting? Staat bij jou het gezin centraal en deel jij onze kernwaarden? Dan ben jij degene die wij zoeken!

In het kort

• Je komt te werken op een moderne afdeling binnen een academische omgeving
• Je geeft gezinsgerichte en gespecialiseerde zorg
• Je komt te werken in een hecht team
• Wij zijn op zoek naar meerdere verpleegkundigen

Wat ga je doen?

Als obstetrieverpleegkundige kom je te werken op een moderne afdeling met 33 geboortekamers. Je coacht het gezin tijdens de zwangerschap, bevalling en het kraambed waarbij je de zorg afstemt op diens wensen en behoeften. Dit doe je samen met een hecht team van verpleegkundigen, artsen in opleiding tot specialist, gynaecologen, verloskundigen, lactatiekundigen, kraamverzorgenden en doktersassistenten. Het werk op onze afdeling is dynamisch: de complexiteit en inhoud van de zorgsituaties kunnen snel veranderen. Dit vereist van jou een scherpe klinisch blik, snel schakelen en vooruitziend handelen. Klinisch redeneren en professioneel communiceren zijn hierbij onmisbare vaardigheden. Ook verwachten we van jou dat je meedenkt en anticipeert bij innovaties en kwaliteitsverbetering.

Wat vragen wij?

Belangrijk is dat je een enthousiaste verpleegkundige bent met een patiëntgerichte, collegiale instelling, een leergierige houding hebt en in staat bent tot zelfreflectie. Je hebt de specialistische opleiding tot obstetrieverpleegkundige of O&G-opleiding afgerond, en bij voorkeur heb je al minimaal een jaar relevante werkervaring. Je weet van aanpakken en kunt goed omgaan met complexe zorgsituaties ook als dat betekent dat je dag niet altijd verloopt zoals je had gepland. Tenslotte is het werken in wisselende diensten voor jou geen probleem.

Meer informatie

We zijn op zoek naar meerdere verpleegkundigen voor deze afdeling.

Je bent werkzaam volgens een rooster met onregelmatige diensttijden.

Bezoek de site van het GeboorteHuis als je nieuwsgierig bent geworden!

En is dit jouw droombaan, maar voldoe je niet aan deze functie-eisen? Wie weet kom jij in aanmerking om onze opleiding tot obstetrieverpleegkundige te volgen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Hadewych Kuijpers

Hadewych Kuijpers 

"Ik raak hier nooit uitgeleerd."

Je werkplek

GeboorteHuis Leiden is ontstaan vanuit een unieke samenwerking tussen het LUMC, Alrijne Ziekenhuis Leiden en verloskundigen uit de regio. Samen met de NICU vormen we de verpleegeenheid Perinatologie. We leveren reguliere en hoog complexe gezinsgerichte geboortezorg. We coachen ouders of verzorgers in de dagelijkse zorg voor hun pasgeborene(n), zodat zij dit zoveel mogelijk zelf kunnen doen. Uiteraard kan een partner blijven slapen. Bij medium care zorg voor de pasgeborene blijft de baby bij de moeder op de kamer, waar medium care faciliteiten en deskundig personeel aanwezig is. Neemt de complexiteit van de zorg toe dan wordt de baby overgeplaatst naar de NICU. Ons doel: alle zorg paraat, samen de regie en een gastvrij verblijf.

Carrière in het LUMC

Grensverleggend beter worden; dat is onze missie. Dit geldt niet alleen voor de zorg, maar ook voor onze medewerkers. Om te kunnen blijven leren en ontwikkelen bieden wij interne opleidingen en bijscholing aan. Daarnaast heb je recht op een eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding en sportbudget. Ook kun je gebruikmaken van onze aantrekkelijke fietsregeling en is het mogelijk om in je pauze heerlijk te eten in het bedrijfsrestaurant waar onze producten vers bereid worden.

Contact: Jacqueline Verloop, verpleegkundig teamleider, Perinatologie-GeboorteHuis Leiden
071 529 74 69

Solliciteren