OK-planner Polikliniek KNO

Facilitair & ondersteunend

Je functie

Los jij graag complexe logistieke puzzels op? Kun je goed omgaan met hectiek en dagelijkse veranderingen? Dan is de rol als OK-planner op de polikliniek Keel-, Neus- en Oorheelkunde (KNO) wat voor jou!

In het kort

• Samen met je collega zorg je voor een effectief en efficiënt OK weekprogramma
• Je zorgt hierbij voor een zo evenwichtig mogelijke afstemming in vraag en aanbod van mensen en mogelijkheden
• Ook ben je een centraal aanspreekpunt voor andere disciplines, operateurs, medebehandelaars, en patiënten, met wie je actief communiceert 

Wat ga je doen?

Als OK-planner maak je samen met je collega de planning voor de operatiekamers van de KNO. Daarbij zorg je ervoor dat de capaciteit zo goed mogelijk wordt benut en let je op een verantwoorde opnameverdeling. Zodra jij (logistieke) problemen signaleert, stuur je bij en zorg jij ervoor dat dit opgelost wordt. Ook ben je verantwoordelijk voor een deel van de logistieke en administratieve taken voor en na de operatie van een patiënt. Dit betekent dat je voor de patiënt het eerste aanspreekpunt bent als het gaat over bijvoorbeeld de ingreep, afspraken die hieraan voorafgaan of het verloop van de wachtlijst. Want jij houdt ook dagelijks de wachtlijst bij en informeert de patiënten hier desgevraagd over. Tenslotte fungeer je als intermediair tussen de verschillende specialisten en de disciplines binnen en buiten onze afdeling.

Wat vragen wij?

Je bent een energieke, doortastende en stressbestendige collega met hbo-werk- en denkniveau. Je hebt ervaring met een planningssysteem en het ziekenhuisinformatiesysteem (HiX of vergelijkbare systemen).Tevens heb je ook kennis van medische terminologie. Verder ben je een organisatorisch en nauwkeurig talent dat proactief samenwerkt en klantvriendelijk is. Je bent communicatief vaardig in woord en geschrift en gaat slagvaardig en probleemoplossend te werk. Word jij onze nieuwe collega?

Meer informatie

De startdatum van deze functie is 1 oktober 2020. In overleg met jou en je collega OK-planner bepalen we je werkdagen. 

LET OP: in verband met de vele reacties sluiten we deze iets vacature eerder. Je hebt nog tot en met zondag 12 juli om te reageren. 

Voor deze vacature kunnen referenties worden opgevraagd.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

collega's OK

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

De polikliniek KNO is een van de drukste poliklinieken in het LUMC. De KNO-afdeling werkt nauw samen met het Audiologisch Centrum. Onze speerpunten zijn oncologie, oorziekten, stemafwijkingen en slikproblemen, schedelbasistumoren en plastische aangezichtschirurgie. Als OK-planner ben je onderdeel van een team met verschillende disciplines die nauw met elkaar samenwerken. Denk hierbij aan verpleegkundigen, doktersassistenten, verpleegkundig specialisten, audiologieassistenten, logopedisten, specialisten en arts-assistenten. Het planningsbureau van de afdeling bestaat, inclusief jouzelf, uit twee OK-planners die waar mogelijk uitwisselbaar en samen verantwoordelijk zijn.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.  

Contact: Ella den Blanken, afdelingshoofd polikliniek KNO
071 529 99 71

Solliciteren