Medisch Secretaresse Polikliniek Huidziekten

Facilitair & ondersteunend

Je functie

Je denkt graag vooruit en bent een kei in organiseren. Daarnaast ben je flexibel, collegiaal en houd je het overzicht in drukke tijden. Herken jij jezelf in deze omschrijving? Dan ben jij de medisch secretaresse waar wij naar op zoek zijn!

In het kort

• Je werkt op afdeling Huidziekten
• Hier ben je het aanspreekpunt voor onze patiënten en collega’s
• De administratieve en secretariële taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid
• En waar nodig geef jij ondersteuning aan onze artsen, verpleegkundigen en doktersassistenten

Wat ga je doen?

Als medisch secretaresse kom je te werken in de front- en backoffice op de polikliniek Huidziekten. Je houdt je, samen met je  collega’s, dagelijks bezig met secretariële en administratieve werkzaamheden, denk bijvoorbeeld aan het beheren van de spreekuuragenda’s en telefonisch beantwoorden van vragen van patiënten, maar ook voor collega’s buiten de polikliniek ben je het eerste aanspreekpunt als ze vragen hebben. Verder verzorg jij de medische administratie en correspondentie. Maar dit is natuurlijk niet alles. Je bent namelijk ook verantwoordelijk voor de planning van patiënten. Zo maak je afspraken met patiënten voor de verschillende spreekuren en onderzoeken. Je werkt hierbij met het elektronisch patiëntendossier (HiX), waarbij het belangrijk is dat je onze procedures en afspraken zorgvuldig volgt. Tenslotte ondersteun je de artsen, verpleegkundigen en doktersassistenten als daar behoefte aan is. Met elkaar vormen jullie een team en in de dagelijkse praktijk werken jullie nauw samen.

Wat vragen wij?

Je bent enthousiaste secretaresse met een mbo-opleiding op administratief/secretarieel gebied of een gediplomeerd doktersassistent. Een functie als (medisch) secretaresse is geen onbekend terrein voor jou, want je hebt al enkele jaren werkervaring. Als je ervaring hebt met HiX, Outlook en Excel is dit een groot voordeel. Je beheerst de medische terminologie, bent flexibel en kan snel schakelen. Je hebt goede communicatieve vaardigheden aan de telefoon, online en face-to-face. Verder is het voor ons belangrijk dat je een proactieve en positieve werkhouding hebt.

Meer informatie

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Goedele Kuijpers

Goedele Kuijpers 

“Van werken op een typemachine tot aan parachutespringen met de personeelsvereniging. Ik verveel me nooit.”

Je werkplek

Op de polikliniek Huidziekten worden grote patiëntaantallen gezien in verschillende, zeer diverse spreekuren. Er zijn spreekuren algemene dermatologie en gespecialiseerde spreekuren, zoals bijvoorbeeld Huidlymfomen en melanomen, maar ook spreekuren voor allergie en flebologie en kinderdermatologie. De polikliniek Huidziekten is een dynamische werkplek en volop in ontwikkeling. Er wordt hard gewerkt om de logistiek te optimaliseren en IT- mogelijkheden te ontwikkelen en te implementeren. Een goede samenwerking tussen de verschillende disciplines is van belang om de kwaliteit van zorg optimaal te houden.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.  

Jannette Möhlmann, manager afdeling Huidziekten
071 529 69 83

Solliciteren