Medisch Secretaresse Polikliniek Endocrinologie

Facilitair & ondersteunend

Je functie

Wij zijn op zoek naar een proactieve medisch secretaresse met affiniteit voor kwaliteit voor onze polikliniek Endocrinologie. Ben jij een ervaren secretaresse, heb je ervaring met kwaliteit in de zorg en wil je werken in een multidisciplinaire omgeving waar je rechtstreeks met patiënten en zorgpersoneel schakelt? Dan ben jij de collega die wij zoeken!

In het kort

• Je hebt diverse secretariële en administratieve taken
• Je hebt patiëntencontact, speelt een centrale rol in correspondentie en houdt het systeem HiX bij
• Je ondersteunt medisch- en zorgpersoneel
• Je houdt je bezig met de kwaliteit in de zorg, en je begeleidt verbeterprojecten en veranderingsprocessen

Wat ga je doen?

Als medisch secretaresse heb je verschillende dagelijkse secretariële en administratieve werkzaamheden. Zo ben je verantwoordelijk voor het telefonisch beantwoorden van vragen en voer je triage uit. Je plant afspraken in en je hebt patiëntcontact aan de balie. Ook bereid je spreekuren voor en draag je zorg voor de correspondentie. Je houdt ons HiX-systeem bij en ondersteunt artsen en (research)verpleegkundigen op de poli. Daarnaast houd je je bezig met kwaliteitsverbetering; dit kan gaan over het beleid, interne richtlijnen, werkprocessen en procedures. Kortom, een diverse rol waarin je een belangrijke ondersteunende kracht bent.

Wat vragen wij?

De secretaresse die wij zoeken heeft een secretariële opleiding afgerond op mbo-niveau en neemt de nodige ervaring als medisch secretaresse met zich mee. Uiteraard heb je affiniteit met patiëntenzorg en kwaliteit. Je bent daarbij IT-vaardig en hebt bij voorkeur ervaring met HiX. Je toont initiatief en bent creatief ingesteld, jij denkt in kansen en oplossingen. Verder heb je aantoonbaar kennis van en ervaring met het begeleiden van verbeterprojecten en veranderingsprocessen. Tot slot ben je communicatief vaardig, ook in de Engelse taal. Hebben we het over jou? Solliciteer dan snel!

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen referenties worden opgevraagd.

We zijn op zoek naar twee nieuwe collega’s om ons secretariaat te versterken.  

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

Je werkt op de polikliniek Endocrinologie. Dit is een innoverende polikliniek, altijd in beweging, waarin we samen willen blijven leren, verbeteren en vernieuwen. Op de polikliniek houden zowel coassistenten, arts-assistenten, stafartsen als verpleegkundigen en doktersassistenten spreekuur. Er vindt topreferente zorg, opleiding en onderzoek plaats. Het secretariaat bestaat uit ongeveer zeventien medisch secretaresses. Het is een gezellig en divers team bestaande uit harde werkers.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Sabrina Hendriksen, manager polikliniek HAIG/Klinische Research Interne geneeskunde
071 529 83 11

Solliciteren