Medewerker Kennis & Communicatie in Academisch Netwerk Ouderenzorg

Facilitair & ondersteunend

Je functie

Houd jij van communicatie in alle opzichten? Wil jij jouw communicatietalent inzetten om de samenwerking tussen wetenschap en praktijk in de ouderenzorg te versterken? Reageer dan op deze vacature!

In het kort

• Je werkt mee aan het verbeteren van de ouderenzorg
• Je werkt samen met de themacoördinatoren en linking pins van het Universitair Netwerk voor de Care sector Zuid-Holland (UNC-ZH)
• Daarnaast werk je ook samen met professionals uit verschillende zorginstellingen en onze hoogleraren, postdocs en promovendi
• Uniek aan deze functie is dat je praktijk, onderwijs en wetenschap aan elkaar verbindt

Wat ga je doen?

Het Universitair Netwerk voor de Care sector Zuid Holland (UNC-ZH) richt zich op het verbeteren en onderbouwen van de zorg aan cliënten in de langdurige zorg. Als medewerker Kennis & Communicatie werk je aan de kennisverspreiding van onderzoek en onderzoeksresultaten om bij te dragen aan de wetenschappelijke onderbouwing van de ouderenzorg. Je bent hierin creatief en vindt het belangrijk om deze kennis verder te brengen. De onderzoeken richten zich op drie thema’s: kwaliteit van leven bij dementie, geriatrische revalidatie en palliatieve zorg bij dementie. Jij bent hierin verantwoordelijk voor onze communicatie uitingen binnen en buiten ons netwerk, waaronder het onderhouden van onze sociale media, het opstellen van onze nieuwsbrief en het inrichten en actueel houden van onze website. Je houdt vast aan de waarden die het netwerk wilt uitstralen, en bent daarin inventief in middelen en trends. Je schakelt makkelijk tussen de verschillende doelgroepen in alle lagen (bestuurders, (para)medische professionals, managers en zorgprofessionals). Daarnaast onderhoud je contact met behulp van verschillende communicatiemiddelen, denk aan het organiseren van bijeenkomsten.  

Wat vragen wij?

Wij zoeken een overzichtelijke en betrokken nieuwe collega met een relevante hbo-opleiding in de richting van communicatie of journalistiek, die affiniteit heeft met de langdurige zorg of ouderenzorg. Ook heb je aantoonbare ervaring met verschillende communicatiemiddelen en weet je die in te zetten voor de juiste doelgroep. Zo kent social media ook geen enkel geheim voor jou. Je hebt ervaring met contentmanagement en je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift. Ook heb je in een vergelijkbare functie ervaring opgedaan met het organiseren van bijeenkomsten, netwerken en het verbinden in een netwerk. Beschik je daarnaast over een projectmatige aanpak? Dan maken we graag kennis met jou!

Meer informatie

Voor deze vacature zullen referenties worden opgevraagd.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  

Eveline Korving, Coördinator Kennis & Communicatie, afdeling PHEG is te bereiken via het secretariaat 06 21360252 (bereikbaar op maandag, donderdag en vrijdag)

Evelien Luijt, recruiter

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

De afdeling Public Health en Eerstelijnsgeneeskunde (PHEG) bestaat uit ongeveer 150 medewerkers vanuit de disciplines Huisartsgeneeskunde, specialisme Ouderengeneeskunde, Public Health en Medische Antropologie. In het UNC-ZH werkt de afdeling PHEG samen met twaalf grote zorgorganisaties in Zuid-Holland. Het verbinden van wetenschap en praktijk in de ouderenzorg is de belangrijkste doelstelling van het UNC-ZH. Het netwerk beoogt de zorg en behandeling aan cliënten in de verpleeg- en verzorgingshuizen beter te onderbouwen en te verbeteren. Wij werken op diverse projecten samen met andere Nederlandse Academische Werkplaatsen Ouderenzorg (SANO), mbo-scholen, hogescholen en met universiteiten in het buitenland. In jouw rol als medewerker Kennis & Communicatie werk je nauw samen met de coördinator Kennis & Communicatie, de voorzitter (hoogleraar Ouderengeneeskunde), de wetenschappelijk coördinator en de  themacoördinatoren van de het UNC-ZH.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Eveline Korving, Coördinator Kennis & Communicatie, afdeling PHEG
06 21360252
e.j.k.korving@lumc.nl

Solliciteren