Medewerker Beveiliging

Facilitair & ondersteunend

Je functie

Vind jij orde en veiligheid belangrijk? Houd jij je hoofd koel in tijden van crisis? Heb jij affiniteit met werken in een ziekenhuis? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In het kort

• Je bent een centraal aanspreekpunt in het LUMC, ook voor afdelingen buiten kantoortijden
• Je weet hoe je bij meldingen de juiste mensen naar de juiste locatie stuurt
• Je levert en schakelt extra hulp in waar nodig, zowel intern als extern
• Je houdt beveiligingsbeelden nauwlettend in de gaten en grijpt wanneer nodig
• Je staat patiënten te woord bij ontvangst
• Je weet de-escalerend op te treden bij agressie

Wat ga je doen?

Als medewerker beveiliging draag je op een proactieve en preventieve wijze zorg voor de orde en veiligheid in en rondom de gebouwen van het LUMC. Je verleent eerste hulp bij calamiteiten, ongevallen en reanimaties en daarbij volg je altijd het protocol. Verder ben je een belangrijk en centraal aanspreekpunt. Vanuit de meldkamer stuur jij, aan de hand van de binnengekomen meldingen, de medewerkers door naar de juiste locaties. Bij calamiteiten start je de hulpverlening op, schakel je externe hulpdiensten in en alarmeer je de beveiligingsbeambten. Bij ernstig technische en ICT-calamiteiten start je de noodprocedures op. Tevens monitor je de beveiligingsbeelden en neem je maatregelen als je onregelmatigheden signaleert. Daarnaast ben je deels verantwoordelijk voor de dienstverlening. Dit houdt in dat je patiënten, familieleden en bezoekers buiten kantoortijden opvangt. Je verwijst en begeleidt ze naar de juiste afdeling. En buiten kantoortijden neem jij de algemene dienstverlening over van diverse afdelingen. Op dat moment verzorg je de uitgifte van medicijnen, de ontvangst van organen en beheer je de slaapkamers voor familieleden en personeel.  

Wat vragen wij?

Je beschikt over minimaal mbo-werk- en denkniveau en je hebt de opleiding mbo-2 Beveiliging succesvol afgerond. Het is een pre als je je BHV-diploma met de module Onafhankelijke adembescherming hebt behaald. Verder heb je minimaal drie jaar werkervaring in de beveiligingssector en is het werken in onregelmatige diensten geen enkel probleem voor jou. Tot slot sta jij stevig in je schoenen, ben je stressbestendig en gedisciplineerd. Je beschikt over goede communicatie vaardigheden en jij houd je hoofd koel in tijden van crisis.

Meer informatie

Ademluchtkeuring behoort tot de procedure.

Voor deze vacature kunnen referenties worden opgevraagd.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  

Niels de Nobel

Niels de Nobel 

"Ik doe mijn best om iedereen een veilig gevoel te geven."

Je werkplek

Je komt te werken op de subafdeling Beveiliging & Parkeerbeheer, onderdeel van de afdeling Beveiliging & Crisismanagement. Deze afdeling verzorgt de bewaking en de beveiliging voor het LUMC en de stichtingen gevestigd in de gebouwen of op het terrein van het LUMC. De beveiliging is belast met taken op het gebied van de openbare orde en rust. Deze taken worden op een proactieve, preventieve en repressieve wijze uitgevoerd. Binnen de subafdeling Beveiliging valt ook het beheer van de parkeerfaciliteiten van het LUMC.

Carrière in het LUMC

Grensverleggend beter worden; dat is onze missie. Dit geldt niet alleen voor de zorg, maar ook voor onze medewerkers. Om te kunnen blijven leren en ontwikkelen bieden wij interne opleidingen en bijscholing aan. Daarnaast heb je recht op een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantiegeld, fietsregeling en sportbudget. Ook kun je gebruikmaken van onze pensioenregeling bij het ABP, waarbij het LUMC maar liefst 70% van je pensioenpremie betaalt en je netto meer salaris over houdt.

Contact: Jaap van der Plas, teamleider Beveiliging & Parkeerbeheer, afdeling Beveiliging & Crisismanagement
071 529 9547
e-mail j.c.van_der_plas@lumc.nl

Solliciteren