Manager Infrastructuurdiensten

Management & bedrijfsvoering

Je functie

Als manager Infrastructuurdiensten ben je verantwoordelijk voor de vernieuwing, ontwikkeling en het beheer van de IT Infrastructuur. Je bent een belangrijke schakel tussen de teams van IT Diensten en IT Vernieuwing en Ontwikkeling. Ben jij de manager die wij zoeken?

In het kort

• Je bent de schakel tussen de IT en onze zorg
• Je spreekt de taal van onze collega’s in het ziekenhuis en bent goed in staat om productieve relaties op te bouwen
• Daadkracht en het durven veranderen zitten in jouw bloed
• Je voelt je thuis in een omgeving waarin bouwen en vernieuwen centraal staan

Wat ga je doen?

Als manager Infrastructuurdiensten stuur je negentien medewerkers aan, verdeeld over drie teams; serverbeheer, netwerken en telefonie. Deze teams zijn verantwoordelijk voor de vernieuwing, ontwikkeling en het beheer van de IT infrastructuur. Je draagt zorg voor de probleemloze implementatie van kleine en grote wijzigingen in een complexe omgeving en je behaalt de toegewezen KPI’s samen met je teams. Het ultieme doel is het leveren van een basis IT infrastructuur die niet alleen betrouwbaar is, maar vooral klaar voor de toekomst en als manager Infrastructuurdiensten staat er een aantal mooie projecten op stapel om dit te bewerkstelligen. We zijn daarom op zoek naar een ondernemende manager met lef die draagvlak weet te creëren voor verandering. Iemand die dit vol passie en enthousiasme weet over te brengen op de teams. We willen de dienstverlening vernieuwen, verbinden en (door)ontwikkelen. Samen met jouw teams zorg jij voor een focus op deze vernieuwing en zorg je ervoor dat jullie partners worden van de zorg, het onderwijs en de wetenschap; een partner voor alle stakeholders binnen het LUMC. Daarnaast heb je een dienstverlenende en kritische rol en onderhoud je contact met de leveranciers. Je maakt deel uit van het managementteam van de afdeling IT Diensten en rapporteert aan de manager van deze afdeling. Je positioneert de afdeling IT&DI als de vanzelfsprekende partner voor een moderne IT omgeving waar medewerkers van het LUMC volledig op kunnen vertrouwen.

Wat vragen wij?

Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding en bij voorkeur een universitair diploma op zak. Je hebt daarbij ruime ervaring met het aansturen van een team met de focus op IT infrastructuur. Ervaring met het werken binnen een complexe en veeleisende (multi-stakeholder) omgeving is een must. Ook het coachen en begeleiden van een team is zeker niet nieuw voor je. Je bent in staat om anderen te helpen hun ambities te verwezenlijken door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen. Je bent in staat om goede relaties op te bouwen met de interne organisatie en bent een volwaardige gesprekspartner voor verschillende disciplines binnen en buiten het LUMC. Kernwoorden voor deze rol zijn: mensgericht, ondernemend, extravert, coachend en doortastend. Sluit dat goed aan bij jou? Dan komen wij graag met je in contact!

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen referenties worden opgevraagd.

Meer informatie over de afdeling lees je  hier en onze IT&DI-film bekijk je hier!

De werving en selectie loopt via het externe bureau de Recruiter. Voor meer informatie over deze vacature verwijzen we je dan ook graag door naar de Recruiter.

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan hier de verhalen van onze LUMC-collega's

Je werkplek

De afdeling Informatie Technologie & Digitale Innovatie (IT&DI) van het LUMC realiseert de link tussen de IT en de zorg. Wij staan in het hart van de organisatie en maken het leveren van topreferente zorg, internationaal onderzoek en academisch onderwijs mogelijk. Hierbij staan innovatie, het werken met de nieuwste technologie en kennisontwikkeling voorop. Wij bieden je een uitdagende en op vernieuwing gerichte werkomgeving met tal van persoonlijke ontwikkelmogelijkheden. De sfeer is ontspannen en collegiaal, er is ruimte voor humor, persoonlijke aandacht en tegelijkertijd wordt er hard gewerkt. Het gehele team van IT&DI is enthousiast en gemotiveerd en zit vol ambitie, maar waar ter ontspanning op zijn tijd ook ruimte is voor een feestje van onze eigen feestcommissie of een potje darten met je collega’s ter ontspanning!

Carrière in het LUMC

Je bent nooit uitgeleerd en daarom staat jouw ontwikkeling bij ons centraal. Daarbij faciliteert het LUMC bij het onderhouden, verbreden én verdiepen van je kennis en vaardigheden. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken hier deel van uit. Kortom: wij bieden je een uitdagende en op vernieuwing gerichte werkomgeving, tal van persoonlijke ontwikkelmogelijkheden en een werkplek waar jouw talent volledig tot zijn recht komt.

Contact: Eva Schikker, de Recruiter
06 38 14 83 54

Solliciteren