Managementassistent Onderwijs & Opleidingen

Facilitair & ondersteunend

Je functie

Ben jij een ervaren managementassistent en wil je aan de slag in een complexe organisatie? Ga jij proactief te werk en houd je van een uitdagende en dynamische functie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In het kort

• Het directoraat Onderwijs & Opleidingen wordt jouw domein en hier werk jij voornamelijk voor de directeur
• Je hebt een coördinerende rol bij de managementvergaderingen en bereidt onder andere de stukken voor
• Je bent vanuit ons directoraat hét aanspreekpunt voor veel afdelingen binnen het LUMC en de Universiteit Leiden

Wat ga je doen?

Als managementassistent werk je voornamelijk voor de directeur van het directoraat Onderwijs & Opleidingen (DOO). In deze uitdagende functie zorg je voor professionele en proactieve ondersteuning van de directeur wat betreft alle secretariële, administratieve, organisatorische en projectmatige taken. Aangezien jij van alle ontwikkelingen en afspraken op de hoogte bent, ben je zijn aanspreekpunt op het gebied van informatievoorziening. Je hebt een coördinerende rol bij de managementvergaderingen, organiseert deze, bereidt de stukken voor en bewaakt de acties die hieruit voortkomen. Je organiseert daarnaast ook andere bijeenkomsten. Daarbij fungeer je als contactpersoon voor de verschillende divisies en directoraten en de Universiteit Leiden.

Wat vragen wij?

Je beschikt over hbo-werk- en denkniveau en hebt bij voorkeur de opleiding officemanagement afgerond (of een andere relevante opleiding). Je beschikt daarbij over vijf jaar relevante werkervaring in een dynamische en complexe organisatie. Je ziet het als een uitdaging om in te spelen op de dynamiek van de dag, bent inhoudelijk betrokken, communicatief, flexibel en vindt het leuk net dat stapje extra te zetten. Belangrijk binnen deze functie is dat je in staat bent de juiste prioriteiten te stellen, proactief structuur aanbrengt en stevig in je schoenen staat. Verder kun je omgaan met complexe processen en dossiers. Je bent punctueel en kunt hoofdzaken van bijzaken onderscheiden. Ook houd je ervan om het voortouw te nemen.

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen wij referenties opvragen.

De gesprekken vinden plaats op woensdag 15 december tussen 10.00 en 11.45 uur, en op maandag 20 december tussen 13.30 en 15.15 uur.   

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

Als managementassistent werk je binnen het Bedrijfsbureau van het directoraat Onderwijs en Opleidingen (DOO). Het Bedrijfsbureau bestaat verder uit stafadviseurs en de afdeling Medische Vervolgopleidingen.  Het Bedrijfsbureau valt onder de directeur DOO en ondersteunt het gehele managementteam. DOO zorgt voor de ondersteuning van en diensten voor docenten, studenten en andere deelnemers van onderwijs en opleidingen op het vlak van organisatie, planning, informatie en coördinatie. Dit wordt verzorgd door vijf afdelingen: de afdeling Universitaire Opleidingen coördineert en ondersteunt de universitaire bachelor- en masteropleidingen. Educatie Zorgsector verzorgt verpleegkundige basisopleidingen, verpleegkundige vervolgopleidingen, opleidingen voor medisch ondersteunende beroepen en nascholingen. Boerhaave Nascholing organiseert nascholingsactiviteiten voor huisartsen, medisch specialisten en onderzoekers. Het Onderwijs Expertisecentrum ondersteunt docenten en blok- en lijncoördinatoren bij de uitvoering, vernieuwing en verbetering van onderwijs. Het Onderwijsservicecentrum biedt services en diensten die te maken hebben met administratie, organisatie, planning en roostering en de organisatie van evenementen.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Barbara Zwirs-Metten management assistent,  directoraat Onderwijs en Opleidingen
071 526 86 22
B.H.F.Zwirs-Metten@lumc.nl

Solliciteren