Laborant/Histologisch Analist Pathologie

Onderzoek & onderwijs

Je functie

Ben je een organisatorisch sterke, collegiale en accurate analist die zich sterk wilt maken voor de afdeling Pathologie? Heb je ook nog goede communicatieve eigenschappen? Dan ben jij een van de twee analisten die wij zoeken!

In het kort

• Samen met collega’s verzorg je alle voorkomende histologische werkzaamheden  
• Je ondersteunt onze artsen in opleiding en macro-analisten
• Je houdt je bezig met microtomie en speciale kleuringen
• Wij zijn op zoek naar twee tijdelijke analisten

Wat ga je doen?

Als histologisch analist assisteer je tijdens het uitsnijden van patiëntenmateriaal, het inbedden, microtomie (het snijden van blokken tot coupes) en bij (speciale) kleuringen. Daarnaast onderhoud je de doorvoormachines en de kleurmachines. Ook houd je je bezig met verscheidene archiefwerkzaamheden, zowel voor het natarchief als voor het blokkenarchief.

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste histologisch analist. Je hebt minimaal een afgeronde MLO-opleiding richting histopathologie. Je bent assertief en durft verantwoordelijkheid te nemen. Daarbij kun je geordend en nauwkeurig werken volgens de procedures en richtlijnen, maar toon je ook initiatief en los je problemen op. Je bent bekend met Microsoft Office en medische terminologie en je kunt zaken, zoals ons systeem Delphic, je snel eigen maken. Verder is het belangrijk dat je nauwkeurig werkt, over goede communicatieve vaardigheden beschikt en flexibel, stressbestendig en klantgericht bent. Herken jij jezelf in deze beschrijving dan maken wij graag kennis met je!

Meer informatie

Afhankelijk van je achtergrond word je als in schaal 6 of 7 ingeschaald. In schaal 6 betekent dit een salaris van € 2.979,- en € 3.280,- in schaal 7 op basis van een fulltime dienstverband (conform CAO UMC)

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Inge Briaire

Inge Briaire - de Bruijn

"Uit de resultaten van vandaag, volgen de experimenten voor morgen."

Je werkplek

Je werkt op het histologisch laboratorium (diagnostiek), onderdeel van de afdeling Pathologie. De afdeling Pathologie (PATH) verzorgt histologisch, cytologisch, moleculair pathologisch en postmortaal onderzoek ten behoeve van het LUMC. De afdeling heeft tevens een mortuariumfunctie en verzorgt onderwijs op een brede schaal.

Carrière in het LUMC

Grensverleggend beter worden; dat is onze missie. Dit geldt niet alleen voor de zorg, maar ook voor onze medewerkers. Om te kunnen blijven leren en ontwikkelen bieden wij interne opleidingen en bijscholing aan. Daarnaast heb je recht op een eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding en sportbudget. Ook kun je gebruikmaken van onze aantrekkelijke fietsregeling en is het mogelijk om in je pauze heerlijk te eten in het bedrijfsrestaurant waar onze producten vers bereid worden.

Contact: Edith Hogenbirk, manager, afdeling Pathologie
071 526 6593
e.a.hogenbirk@lumc.nl

Solliciteren