Klinisch Fysisch Medewerker

Medisch & klinisch

Je functie

Je bent verantwoordelijk voor het goed en veilig functioneren van onze medische apparatuur. Je neemt deel aan innovatieve projecten om de zorg te verbeteren. Ben jij de klinisch fysisch medewerker waar wij naar op zoek zijn?

In het kort

• Je komt te werken op de afdeling Radiotherapie
• Je draagt bij aan het in topconditie houden van onze apparatuur
• Je geeft advies over individuele patiëntbehandelingen
• Je neemt deelt aan innovatieve projecten met als doel de zorg te verbeteren.

Wat ga je doen?

Als klinisch fysisch medewerker radiotherapie ben je betrokken bij de ingebruikname van complexe medische apparatuur en ben je verantwoordelijk voor de kwaliteitsborging van deze apparatuur. Tevens verzorg je dosimetrische validatie en advisering bij individuele patiëntbehandelingen. Je neemt deel aan innovatieve projecten op de afdeling, waaronder de invoering van nieuwe beeld-gestuurde bestralingstechnieken, kwaliteits-controleprocedures en treatmentplanning software. Je werkt nauw samen met klinisch fysici, artsen, laboranten en onderzoekers.

Wat vragen wij?

Je bent in het bezit van een afgeronde hbo- of universitaire bacheloropleiding Technische Natuurkunde of een gelijkwaardige opleiding. Bij voorkeur heb je enige jaren werkervaring in een relevante technisch-ondersteunende functie in de patiëntenzorg, bijvoorbeeld in de radiotherapie of radiologie. Je bent bereid om ontbrekende kennis te verwerven op het gebied van stralingsdosimetrie, stralingsfysica en beeldvormende systemen. Verder heb je aantoonbare affiniteit met en enthousiasme voor het werken met ICT. Wij vinden het belangrijk dat je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en kunt functioneren in een dynamische en multidisciplinaire omgeving.

Meer informatie

Ook als je net bent afgestudeerd ben je van harte welkom om te solliciteren.

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in week 27 -28.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Arzu Yazul

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

De afdelingen Radiotherapie van het LUMC en het Reinier de Graaf vormen één geïntegreerde afdeling. Samen behandelen we 3500 patiënten per jaar. Onze Klinische Fysica RT-groep bestaat uit circa 22 medewerkers en draagt zorg voor de klinisch-fysische aspecten van de radiotherapie. Wij zijn verantwoordelijk voor het goed functioneren van de (bestralings)apparatuur en ICT, waarbij gerouleerd wordt tussen beide locaties. Zo creëren we optimale omstandigheden bij de bestralingsbehandeling van patiënten.

Carrière in het LUMC

Grensverleggend beter worden; dat is onze missie. Dit geldt niet alleen voor de zorg, maar ook voor onze medewerkers. Om te kunnen blijven leren en ontwikkelen bieden wij interne opleidingen en bijscholing aan. Daarnaast heb je recht op een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantiegeld, fietsregeling en sportbudget. Ook kun je gebruikmaken van onze pensioenregeling bij het ABP, waarbij het LUMC maar liefst 70% van je pensioenpremie betaalt en je netto meer salaris over houdt.

Martijn Ketelaars

Contact: Martijn Ketelaars, hoofd Klinische Fysica RT groep, afdeling Radiotherapie
06 27137854
email: m.ketelaars@lumc.nl

Solliciteren