Junior Verpleegkundige Korte Opname- en Herstelafdeling (KOHA)

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

Heb jij altijd al gedroomd van een carrière als verpleegkundige in het ziekenhuis? Dan is dit je kans! Op onze nieuwe afdeling Korte Opname en Herstel Afdeling (KOHA) zijn een aantal werkervaringsplekken beschikbaar: voor jou als junior verpleegkundige dé kans om je verder te ontwikkelen en ervaring in het ziekenhuis op te doen. Ben jij er klaar voor?

In het kort

• Onder begeleiding van een coach doe je werkervaring op en word je klaargestoomd om zelfstandig als verpleegkundige op onze afdeling aan de slag te gaan
• Op de KOHA worden patiënten zowel acuut als electief opgenomen en dit betekent voor jou veel afwisseling in je werkzaamheden
• Wanneer de situatie daarom vraagt, nemen wij ook bewezen Covid-19 patiënten op
• Bij ons krijg je de kans om jouw ambities waar te maken 

Wat ga je doen?

Op de KOHA worden verschillende patiëntencategorieën opgenomen. Zo komen er patiënten binnen voor een kort durende opname vanuit onder meer de Interne Geneeskunde, Hematologie, Oncologie, Longziekten, Maag- Darm- Leverziekten en het Transplantatiecentrum. Ook is de afdeling gericht op de klinische patiëntenzorg voor patiënten ouder dan 65 jaar, die voor een acuut probleem direct ziekenhuiszorg nodig hebben. De zorg op onze afdeling is dan ook gericht op snelle diagnostiek en behandeling en daarbij op functioneel herstel. De doelstelling is om voor deze groep patiënten binnen 72 uur de juiste (na)zorg op de juiste plek te organiseren. En indien de situatie daarom vraagt is de KOHA de verpleegafdeling voor de opvang van COVID-19-patienten. Kortom, dit is een functie met veel afwisseling en uitdaging op een nieuwe afdeling. Hier krijg je de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Grijp jij deze kans en word je onze nieuwe collega?

Wat vragen wij?

Voorop staat dat je enthousiast, nieuwsgierig en leergierig bent. Je hebt dit jaar of vorig jaar je diploma mbo-V of hbo-V behaald. Ervaring vanuit stages in het ziekenhuis is een pre, maar zeker geen must. Wel is het belangrijk dat je zelfkennis hebt en beschikt over een positieve instelling, ook onder wisselende omstandigheden. Uiteraard is het belangrijk dat je goed klinisch kunt redeneren en dit verder wilt ontwikkelen. Je kunt goed zelfstandig werken, maar bovenal ben je een echte teamplayer. Je bent een aanpakker, behoudt het overzicht en denkt vooruit. Verder vind je het leuk om voor patiënten te zorgen met soms hele uiteenlopende (acute) zorgvragen en het starten op een nieuwe afdeling met allemaal nieuwe collega’s spreekt jou aan. Tot slot herken je je in deze kernwoorden: ambitieus, flexibel, stressbestendig en servicegericht. Beschrijven we jou? Overtuig ons dan snel met jouw motivatiebrief!

Meer informatie

Voor deze functie vragen wij minimaal twee referenties op.

Als junior verpleegkundige verdien je minimaal € 2.422,- euro en maximaal € 3.280,- euro bruto per maand op basis van een fulltime (36 uur) dienstverband (schaal 7, cao umc).

Een assessment is mogelijk een onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Lijkt de KOHA je een leuke afdeling, maar ben je geen junior meer? Bekijk dan deze vacature van de KOHA.  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Lieke Posthuma

Lieke Posthuma

“Hier wordt jouw talent gezien en mag je doen waar je goed en geïnteresseerd in bent.”

Je werkplek

De Korte Opname en Herstel Afdeling (KOHA) is een nieuwe afdeling die in het najaar van 2020 is gestart. De KOHA is, naast de Acute Opname Afdeling en de verpleegafdeling Interne Geneeskunde, één van de drie afdelingen binnen het Centrum voor Ongeplande Opname (CVOO). Het CVOO heeft een open cultuur en enthousiaste teams waar continu wordt gewerkt aan het verbeteren van kwaliteit van zorg, maar ook aandacht is voor de ontwikkeling van verpleegkundigen en verpleegkundig onderzoek.

Carrière in het LUMC

Met deze werkervaringsplaats op de KOHA geven we jou de kans te starten op onze mooie afdeling. Samen met een aantal collega’s word je gekoppeld aan een coach. De coach staat je bij met jouw opstart op onze afdeling en de zorg voor onze patiënten. Zo leiden we jou op tot een ervaren verpleegkundige, zodat je uiteindelijk zelfstandig aan de slag kunt op onze afdeling. Daarbij bieden wij je onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies mogen in dit rijtje natuurlijk ook niet ontbreken. Zo zorgen we er samen met jou voor dat jouw talent maximaal benut wordt.

Contact: Karin Snijder, verpleegkundig teamleider KOHA
071 529 68 43

Solliciteren