(Junior) Verpleegkundige Hematologie/Oncologie (Flexpool)

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

De combinatie van verpleegtechnische werkzaamheden en het sociaal psychische gedeelte is kenmerkend voor je werk als verpleegkundige Hematologie/Oncologie bij het LUMC. Ons Oncologie Centrum levert namelijk specialistische zorg die complex, bijzonder en uitdagend is. Voel jij je aangesproken? Ongeacht of je al werkervaring hebt of pas afgestudeerd bent, wij hebben een mooie uitdaging voor je!  Momenteel zijn wij op zoek naar (beginnende) verpleegkundigen voor onze flexpool. Enige voorwaarde is dat je enthousiast bent en barst van de ambitie!

In het kort

• Je komt te werken bij ons Oncologisch Centrum dat bestaat uit drie afdelingen
• Samen met jou bepalen we waar je gaat werken: op een, twee of zelfs alle drie de afdelingen
• Je werkt in ieder geval met een uitdagende en veelzijdige patiëntengroep
• Van patiënten tot familie; je staat voor iedereen klaar
• Kenmerkend voor onze afdeling is dat we persoonlijke ontwikkeling sterk stimuleren.  

Wat ga je doen?

Het LUMC Oncologie Centrum Klinisch (LOCK) bestaat uit de afdelingen Hematologie, Oncologie- Electief en Oncologie Langverblijf. Samen met jou bepalen we waar je gaat werken. Dit kan op één of roulerend op twee of alle drie de afdelingen. Als verpleegkundige Hematologie/Oncologie op de afdelingen binnen het LOCK zijn je werkzaamheden zeer divers: variërend van het toedienen van High Risk Medicatie tot het toedienen van stamceltransplantaties. Naast het verplegen en begeleiden van de patiënten, sta je altijd klaar voor de familieleden en bezoekers van de patiënten. Je krijgt bovendien de kans om mee te werken aan verschillende wetenschappelijk studies en je mag als een van de eerste werken met de nieuwste apparatuur en therapieën. Dat betekent dat je nieuwe ontwikkelingen op de voet volgt en tijd en energie investeert in het opdoen van nieuwe kennis. Op die manier ben je jezelf continu verder aan het ontwikkelen als verpleegkundige.  

Wat vragen wij?

De kandidaten die wij zoeken hebben een diploma mbo-V of hbo-V op zak. Het is een voordeel als je een Oncologie- en/of Hematologie-opleiding succesvol hebt afgerond. Is dit niet het geval? Dan ben je in ieder geval bereid om deze opleiding in de toekomst te volgen. Bij voorkeur beschik je ook over minimaal één jaar werkervaring als gediplomeerd verpleegkundige. Maar als je barst van de ambities, maken we ook graag kennis met starters. Je bent een echte teamspeler, die graag samenwerkt met andere enthousiaste en bevlogen collega’s. Maar ook zelfstandig werken gaat je prima af. Omdat je werkt onder wisselende omstandigheden is het belangrijk dat je stressbestendig en flexibel bent. Tot slot ben je leergierig, doortastend en weet je van aanpakken.

Meer informatie

Voor deze functie vragen wij twee referenties op.

Wij zijn doorlopend op zoek naar nieuwe collega's. Ben je nieuwsgierig geworden naar onze afdeling? Bekijk dan onze Instagram Takeover en bijzondere wervingsfilm of luister naar onze podcasts.

Stefanie Hazenoot-van Beelen

"Je bouwt een hele belangrijke band met mensen op."

Je werkplek

De afdelingen Hematologie, Oncologie Electief en Oncologie Langverblijf vormen samen het LUMC Oncologie Centrum Klinisch (LOCK). In onze flexpool start je met een inwerktraject van enkele maanden, afgestemd op jouw behoefte en achtergrond. Op de afdeling Hematologie worden de patiënten geïsoleerd verpleegd, gedurende een lange periode. Daardoor bouw je een intensieve band met deze patiënten op. De afdeling is gespecialiseerd in stamceltransplantaties. De afdeling Oncologie Electief is een gemengde afdeling voor dag- en langverblijf waar chemotherapie en hoog risico medicatie wordt toegediend. Verpleegkundigen van deze afdeling verzorgen tevens de voorlichting over de behandeling op de polikliniek. Een aantal verpleegkundigen van de afdelingen werkt tevens op een satellietdagbehandeling in Katwijk, en geven daar dagbehandelingen. De afdeling Oncologie langverblijf is eveneens een grote afdeling waar patiënten met complicaties van hun oncologische aandoening of behandeling worden verpleegd. Het LOCK onderscheidt zich door topreferente en topklinische zorg, veelal gekoppeld aan klinisch wetenschappelijk onderzoek. Werken in een universitaire setting betekent dat je te maken hebt met een uitdagende en veelzijdige patiëntengroep, in een dynamische werkomgeving.

Carrière in het LUMC

Grensverleggend beter worden; dat is onze missie. Dit geldt niet alleen voor de zorg, maar ook voor onze medewerkers. Om te kunnen blijven leren en ontwikkelen bieden wij interne opleidingen en bijscholing aan. Daarnaast heb je recht op een eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding en sportbudget. Ook kun je gebruikmaken van onze aantrekkelijke fietsregeling en is het mogelijk om in je pauze heerlijk te eten in het bedrijfsrestaurant waar onze producten vers bereid worden.

Contact: Ellen Paauw, manager verpleging, LUMC Oncologie Centrum Klinisch
06-21874560
E.C.Paauw@lumc.nl

Solliciteren