Junior IT-Specialist

Facilitair & ondersteunend

Je functie

Wil jij werken op een door innovatie gedreven IT-afdeling? En vanuit jouw expertise het verschil maken in onze zorg? Dat kan! In deze functie start je binnen het team van de servicedesk en krijg je de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien binnen onze IT-afdeling. Maken we binnenkort kennis met jou? 

In het kort

• Je start bij de servicedesk; de perfecte plek om het LUMC en alle systemen te leren kennen
• Hier voer je eerste- en tweedelijns werkzaamheden uit
• Soms heb je buiten kantoortijden een bereikbaarheidsdienst
• Wij bieden je alle scholing die je nodig hebt om je verder te ontwikkelen
• Deze functie is de perfecte springplank om door te groeien binnen onze IT-afdeling 

Wat ga je doen?

Van BI-specialist tot functioneel beheerder en van AI-consultant tot aan security expert, bij de afdeling Informatie Technologie & Digitale Innovatie (IT&DI) van het LUMC kun je alle kanten op. Als junior IT-specialist start je bij de servicedesk: hier ben je hét aanspreekpunt voor collega’s met IT-vragen en -problemen. Je voert zowel eerstelijns (eerste contactmoment) als tweedelijns werkzaamheden (op locatie bij de gebruiker) uit. Storingen en vragen worden bij de Servicedesk IT aangemeld via telefoon, selfservice en de balie. Deze meldingen worden geregistreerd in een servicemanagement tool (TOPdesk). Zo leer je op een laagdrempelige manier het LUMC en alle afdelingen kennen. Na gemiddeld één tot drie jaar groei je door naar de functie of het team dat het beste past bij jouw ambities. Om deze stap te maken bieden we je (interne) opleidingen aan zodat je jouw doelen kan verwezenlijken. Dus wil jij je carrière een kickstart geven? Solliciteer dan snel!

Wat vragen wij?

Je bent een gemotiveerde en enthousiaste kandidaat met een afgeronde relevante hbo-opleiding, of in de laatste fase hiervan. Uiteraard heb je affiniteit met de zorg en richt je je graag op innovatie en ontwikkeling op het gebied van IT. Je hebt een open en oprechte houding en staat klaar voor je collega’s. Ook vinden we het belangrijk dat je proactief te werk gaat, durft te communiceren en je verantwoordelijkheid neemt. Heb je daarbij ook nog de ambitie om door te groeien binnen onze IT-afdeling? Dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet!

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen referenties worden opgevraagd.

Je start als servicedeskmedewerker en vanuit hier kun je op termijn doorgroeien. Bij de servicedesk werk je naast je werkzaamheden tijdens kantooruren in een poule met collega’s die buiten kantoortijden een roulerende bereikbaarheidsdienst invullen.

Meer informatie over de afdeling lees je  hier en onze IT&DI-film bekijk je hier!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Esmee Stoop, IT-specialist

Esmee Stoop

"Op de IT-afdeling werken we aan de rand van de wetenschap."

Je werkplek

De afdeling Informatie Technologie & Digitale Innovatie (IT&DI) van het LUMC realiseert de link tussen de IT en de zorg. Wij staan in het hart van onze organisatie en maken het leveren van topreferente zorg, internationaal onderzoek en academisch onderwijs mogelijk. Hierbij staan innovatie, het werken met de nieuwste technologie en kennisontwikkeling voorop. Wij bieden je een uitdagende en op vernieuwing gerichte werkomgeving met tal van persoonlijke ontwikkelmogelijkheden. Momenteel bestaan we uit circa 200 IT-collega’s en werken we samen met ruim 8.500 (zorg)collega’s. De sfeer is ontspannen en collegiaal, er is ruimte voor humor, persoonlijke aandacht en tegelijkertijd wordt er hard gewerkt. Het gehele team van IT&DI is enthousiast en gemotiveerd en zit vol ambitie, die af en toe ook tijd maakt voor een feestje van onze eigen feestcommissie of een potje darten met collega’s ter ontspanning!

Carrière in het LUMC

Je bent nooit uitgeleerd en daarom staat jouw ontwikkeling bij ons centraal. Daarbij faciliteert het LUMC bij het onderhouden, verbreden én verdiepen van je kennis en vaardigheden. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken hier deel van uit. Zo kun je vanuit deze functie bijvoorbeeld doorgroeien naar functies als functioneel of technisch specialist IT bij afdelingen zoals Applicatie- of Infrastructuurdiensten, of een van de afdelingen rondom IT-ontwikkeling binnen de zorg, het onderzoek en onderwijs. Kortom: wij bieden je een uitdagende en op vernieuwing gerichte werkomgeving, tal van persoonlijke ontwikkelmogelijkheden en een werkplek waar jouw talent volledig tot zijn recht komt!

Contact: Harry Nijhuis, coordinator ICT Servicedesk, IT&DI

h.a.nijhuis@lumc.nl

Solliciteren