Junior Data- en Procesmanager

Facilitair & ondersteunend

Je functie

Wil jij doorgroeien in de rol van procesmanager? En wil jij binnen deze rol bijdragen aan de kwaliteit van de zorg? Dan ben jij de kandidaat waar het NAZW-bureau naar op zoek is!

In het kort

• Je bent de schakel tussen de ontwikkelingen binnen de IT en de acute zorgketen in de regio
• Met het maken van data-rapportages, trendanalyses en kwaliteitschecks weet jij je wel raad
• Je focust je op optimalisatie, borging en continu verbeteren van onze processen 

Wat ga je doen?

Als data- en procesmanager ben je de stuwende kracht achter het maken van data-rapportages en het onderhouden van regionale dashboards voor het Netwerk Acute Zorg West (NAZW)-bureau. Je voert trendanalyses uit en je beheert de kwaliteitscheck van de LTR (Landelijke Trauma Registratie). Daarnaast ben je actief in en denk je mee met de nodige verbeterslagen betreffende het verzamelen en analyseren van onze data en het opzetten van een datawarehouse. Ook ben je actief in de ondersteuning van de landelijke traumaregistraties. Als laatste ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van de implementatie en het beheren van de elektronische leeromgeving voor het opleiden, trainen en oefenen van opgeschaalde situaties.

Wat vragen wij?

Je hebt kennis van en ervaring met data-analyses, databases en programmering in combinatie met IT. Je hebt affiniteit, en bij voorkeur ervaring, met (acute) zorg en je richt je graag op het optimaliseren van de dienstverlening op het gebied van IT. Je hebt een open en oprechte houding en staat klaar voor je collega’s. Daarnaast ben je een gemotiveerde en enthousiaste kandidaat met minimaal hbo-werk- en denkniveau. Naast een goed analytisch vermogen ben je communicatief sterk, een teamplayer die ook zelfstandig te werk kan gaan, flexibel en innovatief. Je hebt nul tot twee jaar werkervaring. Beschrijven we jou? Solliciteer dan snel!

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen wij referenties opvragen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

Het NAZW is ondergebracht in het LUMC. Het NAZW-bureau faciliteert, verbindt, begeleidt, informeert en adviseert aangesloten ketenpartners in de acute zorg in de regio. Dit doen we onder andere via het Regionaal Overleg Acute Zorg (ROAZ), zowel op bestuurlijk als tactisch niveau. Het NAZW heeft het streven om de beschikbaarheid, bereikbaarheid en kwaliteit van de acute zorgketen in regio West verder te optimaliseren. Hierbij is het uitgangspunt dat ketenpartners elkaar beter leren kennen en intensiever met elkaar samenwerken. Het ondersteunende bureau helpt hen daarbij door advisering over procesverbeteringen d.m.v. data-analyses, het opzetten van nieuwe (onderzoeks-)projecten en zorg te dragen voor diverse thema- en expertgroepen. Als netwerk is het NAZW gelieerd aan het Landelijk Netwerk Acute Zorg (LNAZ).

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen, klinische lessen, het bezoeken van symposia en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Denise Altena, manager Netwerk Acute Zorg West
06-30338086
d.a.w.altena@lumc.nl

Solliciteren