Internist-Endocrinoloog

Medisch & klinisch

Je functie

Weet jij als medisch specialist de verbinding te leggen tussen de Endocrinologie en Interne Geneeskunde, en ben je ambitieus genoeg om deelvakgebieden van de endocrinologie (inter)nationaal verder te brengen? Bekijk dan de vacature

In het kort

• Je werkt als staflid zowel op de afdeling Interne Geneeskunde als de afdeling Endocrinologie
• Hier richt je je onder meer op patiëntenzorg en (wetenschappelijk) onderzoek

Wat ga je doen?

Als Internist-endocrinoloog houdt je je bezig met patiëntenzorg op de (poli)kliniek. Daarbij richt je je ook op de het onderwijs en wetenschappelijk onderzoek. De endocrinologie wordt in de volle breedte uitgeoefend en je bent actief betrokken bij de hoofdafdeling Interne Geneeskunde.  Jouw focus, als staflid, is zowel klinisch als wetenschappelijk op schildklierziekten en bot- en mineraalstofwisseling.

Wat vragen wij?

De internist-endocrinoloog die wij zoeken is een (senior) medisch specialist, met academische interesse en goede communicatieve vaardigheden. Je  neemt een motiverende en verbindende rol in binnen de staf en het team. Daarbij heb je overtuigingskracht en een goed gevoel voor verhoudingen en onderlinge relaties.

Meer informatie

Inschaling MS/UMC, conform cao UMC.

Voor deze vacature zullen wij referenties opvragen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Ingrid Jazet

Ingrid Jazet

"Als internist moet je een Sherlock Holmes in je hebben."

Je werkplek

De internist-endocrinologen van het LUMC houden zich bezig met aandoeningen van de hormoonproducerende organen (zoals de schildklier) en stofwisselingsziekten. Zij combineren hoogstaande patiëntenzorg met wetenschappelijk onderzoek. Naast algemene endocrinologie heeft de afdeling de speerpunten calcium- en botziekten, diabetes en tumoren van de hormoonklieren.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Olaf Dekkers, sectiehoofd Endocrinologie
06 31609999

Solliciteren