IT-Specialist Infrastructuur

Management & bedrijfsvoering

Je functie

Wil jij werken op een door innovatie gedreven IT-afdeling? En vanuit jouw expertise het verschil maken in onze zorg? Dat kan! De afdeling Informatie Technologie & Digitale Innovatie (IT&DI) zoekt een IT-specialist Infrastructuur. Kom jij ons team versterken?

In het kort

• Je komt te werken op een toekomstgerichte IT-afdeling
• Je voelt je thuis in een omgeving waarin bouwen en vernieuwen centraal staan
• Je levert een zinvolle maatschappelijke bijdrage
• We zijn op zoek naar meerdere collega’s die zich bij ons verder ontwikkelen en doorgroeien binnen de organisatie

Wat ga je doen?

Heb je altijd al interesse gehad in de infrastructurele kant van IT? Binnen de functie van IT-specialist Infrastructuur krijg je de kans om te starten binnen dit vakgebied of, als je al enige jaren ervaring hebt, de volgende stap te maken naar een enterprise-omgeving die complex, innovatief en continu in beweging is. Binnen IT&DI zijn er veel aandachtsgebieden waar jij je op kunt focussen en je krijgt dan ook de mogelijkheid om je kennis zowel te verbreden als verdiepen. Denk hierbij aan security en datacenters, maar ook netwerk en telefonie. Hierdoor is het werk uitdagend en afwisselend en krijg je de ruimte om te doen waar jij goed in bent. We bieden je echt een groeifunctie en stimuleren je om je verder te ontwikkelen en door te groeien binnen onze organisatie. Ga jij deze uitdating aan?

Wat vragen wij?

Het belangrijkste is dat je affiniteit hebt met de zorg en je je graag richt op innovatie en ontwikkeling op het gebied van IT. Je hebt een open en oprechte houding en staat klaar voor je collega’s. Ook vinden we het belangrijk dat je proactief te werk gaat, durft te communiceren en je verantwoordelijkheid neemt. Daarbij beschik je over minimaal over een afgeronde hbo-opleiding, of ben je hier nog mee bezig. Verder neem je minimaal drie jaar aan relevante werkervaring met je mee. Goed analytisch denkvermogen, een open en oprechte houding en goede communicatieve vaardigheden zijn noodzakelijk. Daarnaast vind je het geen probleem om sporadisch werkzaamheden buiten kantoortijden uit te voeren. Ben je een echte teamspeler en neem je ook graag initiatief? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen referenties worden opgevraagd.

Meer informatie over de afdeling lees je hier en onze IT&DI-film bekijk je hier!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Esmee Stoop, IT-specialist

Esmee Stoop

"Op de IT-afdeling werken we aan de rand van de wetenschap."

Je werkplek

De afdeling Informatie Technologie & Digitale Innovatie (IT&DI) van het LUMC realiseert de link tussen de IT en de zorg. Wij staan in het hart van de organisatie en maken het leveren van topreferente zorg, internationaal onderzoek en academisch onderwijs mogelijk. Hierbij staan innovatie, het werken met de nieuwste technologie en kennisontwikkeling voorop. Je komt te werken binnen het team Infrastructuurdiensten. Dit team is de kern van onze IT-afdeling: wij zijn eindverantwoordelijk voor de gehele IT-infrastructuur van het LUMC. In totaal bestaat het team uit 21 collega’s en 5 subgroepen: Netwerk, Datacenter, Telefonie, Linux, en Security en Authenticatie. Wij bieden je een uitdagende en op vernieuwing gerichte werkomgeving met tal van persoonlijke ontwikkelmogelijkheden. De sfeer is ontspannen en collegiaal, er is ruimte voor humor, persoonlijke aandacht en tegelijkertijd wordt er hard gewerkt. Het gehele team van IT&DI is enthousiast en gemotiveerd en zit vol ambitie, maar er is ter ontspanning op zijn tijd ook ruimte voor een feestje van onze eigen feestcommissie of een potje darten met je collega’s!

Carrière in het LUMC

Je bent nooit uitgeleerd en daarom staat jouw ontwikkeling bij ons centraal. Daarbij faciliteert het LUMC bij het onderhouden, verbreden én verdiepen van je kennis en vaardigheden. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken hier deel van uit. Kortom: wij bieden je een uitdagende en op vernieuwing gerichte werkomgeving, tal van persoonlijke ontwikkelmogelijkheden en een werkplek waar jouw talent volledig tot zijn recht komt!

Contact: Eva Schikker, recruiter IT&DI
06 38 14 83 54

Solliciteren