Manager Applicatiediensten IT&DI

Management & bedrijfsvoering

Je functie

De afdeling Informatie Technologie en Digitale Innovatie (IT&DI) zorgt ervoor dat informatietechnologie de primaire processen van het LUMC zo goed mogelijk ondersteunt, en initieert en implementeert innovatieve oplossingen als partner binnen de kerntaken zorg, onderzoek en onderwijs. De basis is op orde, maar er zijn nog grote slagen te maken in doelmatigheid en ontwikkeling. Ga jij hier als manager Applicatiediensten, samen met  het managementteam IT Diensten, een belangrijke rol in spelen?

In het kort

• Het LUMC heeft hoge ambities op het gebied van technologische innovatie en staat aan de vooravond van fundamentele veranderingen
• Je bent als lid van het managementteam IT Diensten medeverantwoordelijk voor de vormgeving van onze afdeling, die volop in ontwikkeling is
• Met jouw stevige persoonlijkheid en positiviteit weet je jouw teamgenoten en de afdeling mee te krijgen in deze ontwikkelingen
• Je bent verantwoordelijk voor de verdere professionalisering van de afdeling Applicatiediensten
• Veertien medewerkers in drie teams vallen onder je hoede
• Je bent een ambitieuze, verbindende manager met een gezonde dosis lef

Wat ga je doen?

Als manager Applicatiediensten ben je verantwoordelijk voor het technisch beheer van databases en applicaties, de koppeling tussen deze applicaties en de regie naar leveranciers. Je bent een belangrijke schakel tussen de teams van IT Diensten, IT Vernieuwing en Innovatie. Jouw teams zorgen voor een zachte landing van succesvolle vernieuwingen en innovaties in de beheerorganisatie. Dit beheer wordt toekomstbestendig ingericht en uitgevoerd. Je bent de schakel naar de leveranciers en speelt een actieve rol bij de bepaling van het beleid rondom de genoemde gebieden, waarbij je ook de budgetten in de gaten houdt. Ook het coachen en ontwikkelen van de medewerkers maken nadrukkelijk deel uit van je functie. Je rapporteert aan de manager IT Diensten en maakt deel uit van het managementteam van deze afdeling. Kortom, jouw teams leveren onder jouw leiding een belangrijke bijdrage aan een betrouwbare, wendbare, schaalbare en innovatieve informatievoorziening voor de hele organisatie.

Wat vragen wij?

Je bent een ambitieuze, verbindende manager met een gezonde dosis lef. Je hebt een afgeronde hbo-/wo-opleiding met enkele jaren leidinggevende werkervaring in de IT. Je bent in staat om anderen te helpen succesvol te zijn en hun ambities te verwezenlijken. Als manager is het belangrijk dat je goed kunt luisteren; je stelt de juiste vragen op het juiste moment aan de juiste persoon en je vindt het leuk om samen te werken met professionals. Je stuurt op een resultaat- en mensgerichte manier jouw afdelingen aan en nodigt uit tot interactie met collega's op de werkvloer. Uiteraard ben je organisatiesensitief en in staat verschillende belangen te doorgronden en te verbinden, ook als de belangen ogenschijnlijk tegenstrijdig zijn. Je bent een volwaardige, stabiele en betrouwbare gesprekspartner voor verschillende disciplines binnen en buiten het LUMC. Je hebt ervaring met applicatiebeheer en de daarbij behorende methoden. Tot slot kun je je vinden in de sleutelwoorden: persoonlijk, verbindend, nieuwsgierig, ondernemend, doortastend en inspirerend. Herken jij jezelf hierin? Dan maken wij graag kennis met jou!

Meer informatie

Wat de functie leuk en uitdagend maakt is dat je komt te werken in een sector waar het bol staat van de technologische ontwikkelingen bij een werkgever die pittige ambities koestert. Je levert met je werk  een zinvolle maatschappelijke bijdrage en daarnaast biedt de functie een mooie combinatie van bezig zijn met technologie en met mensen.

Voor deze vacature kunnen referenties worden opgevraagd.

Meer informatie over de afdeling lees je hier en onze IT&DI-film bekijk je  hier!

De werving en selectie voor deze vacacture loopt via De Recruiter. 

Daniёl Leen

"Kweekvijver voor ICT-talent."

Je werkplek

De afdeling Informatie Technologie & Digitale Innovatie (IT&DI) van het LUMC realiseert de link tussen de IT en de zorg. Wij staan in het hart van de organisatie en maken het leveren van topreferente zorg, internationaal onderzoek en academisch onderwijs mogelijk. Hierbij staan innovatie, het werken met de nieuwste technologie en kennisontwikkeling voorop. Wij bieden je een uitdagende en op vernieuwing gerichte werkomgeving met tal van persoonlijke ontwikkelmogelijkheden. De sfeer is ontspannen en collegiaal, er is ruimte voor humor, persoonlijke aandacht en tegelijkertijd wordt er hard gewerkt. Het gehele team van IT&DI is enthousiast en gemotiveerd en zit vol ambitie, maar waar ter ontspanning op zijn tijd ook ruimte is voor een feestje van onze eigen feestcommissie of een drankje met collega’s. Kom jij samen met ons het verschil maken?

Carrière in het LUMC

Je bent nooit uitgeleerd en daarom staat jouw ontwikkeling bij ons centraal. Daarbij faciliteert het LUMC bij het onderhouden, verbreden én verdiepen van je kennis en vaardigheden. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken hier deel van uit. Daarnaast biedt de functie een mooie combinatie van bezig zijn met technologie en met mensen. Kortom: wij bieden je een uitdagende en op vernieuwing gerichte werkomgeving, tal van persoonlijke ontwikkelmogelijkheden en een werkplek waar jouw talent volledig tot zijn recht komt!

Contact: Eva Schikker, De Recruiter
06 38 14 83 54

Solliciteren