Director of Production NECSTGEN

Management & bedrijfsvoering

Je functie

Het ‘Netherlands Center for the Clinical Advancement of Stem Cell and Gene Therapies (NECSTGEN), een spin-out organisatie van het LUMC en tevens te bouwen GMP-faciliteit op het Leiden Bio Science Park, is op zoek naar een ‘head of production’. Omdat NECSTGEN nog in haar beginfase zit wordt jouw rol des te meer uitdagender. Dus loop jij niet weg voor een uitdaging en wil je op de voorgrond staan bij de opzet van een nieuw bedrijf dat direct wil bijdragen aan de verbetering van de gezondheidszorg met grensverleggend cel- en gentherapieonderzoek? Dan ben jij de head of production die we zoeken!

Wat ga je doen?

De functiebeschrijving lees je in de Engelse vacature.

Wat vragen wij?

We zoeken een kandidaat met een afgeronde masteropleiding of PhD in een relevant onderwerp gelieerd aan cel- en gentherapie. Daarbij heb je minimaal tien jaar ervaring in gentherapieproductie en bij een therapieontwikkelaar of CMO/CDMO en je hebt ervaring met GMP-productie. Je hebt daarnaast ervaring met AAV- en LV-productie en -zuivering en kennis van de bijbehorende assay-/analysetechnieken. Verder heb je aantoonbaar kennis van onderzoeksontwerp en ben je in staat om zorgvuldig uitgedachte wetenschappelijke principes te begrijpen en uit te leggen, deze te analyseren en resultaten te presenteren. Het is ook belangrijk dat je al managementervaring hebt opgedaan en over sterke communicatievaardigheden beschikt, zowel mondeling als schriftelijk. Bovendien ben je bereid om te reizen naar partnerinstituten, klanten en andere stakeholders (inter)nationaal.

Meer informatie

Voor deze vacature worden referenties opgevraagd.

Bekijk ook onze website!

Lees de volledige functiebeschrijving in de Engelse vacature.

Baoxu Pang

Baoxu Pang

“Het LUMC is voor mij meer dan slechts een werkplek.”

Je werkplek

Lees meer over NECSTGEN in de Engelse vacature.

Carrière in het LUMC

Als Director of Production profiteer je van het beste van twee werelden: een marktconform salaris; de cultuur, dynamiek en het enthousiasme van een start-up alsmede de zekerheid en voordelen van een gevestigde organisatie.

Geertje Janssen, recruiter NECSTGEN
06 15 93 34 54
g.janssen@necstgen.com

Solliciteren