Functioneel Specialist HIX

Management & bedrijfsvoering

Je functie

Wil jij zorgen voor optimale integratie van nieuwe toepassingen binnen onze zorgprocessen? Dat kan! De afdeling IT&DI zoekt een IT-specialist met als aandachtsgebied HiX. Dus, wil je jezelf volop ontwikkelen en spreekt een dynamische en innovatieve omgeving jou aan? Kom dan ons team versterken!

In het kort

• Je bent bruggenbouwer tussen IT en onze zorgprofessionals
• Je werkt mee aan het realiseren van onze grote ambities om zorgprocessen te vernieuwen en verbeteren
• Je krijgt de ruimte jezelf verder te ontwikkelen
• We zijn op zoek naar twee nieuwe collega's

Wat ga je doen?

Als functioneel specialist - HiX maak je deel uit van een groter (agile) team. Samen met je directe collega’s ga je aan de slag met zowel eenvoudige als complexe vraagstukken. Het team is verantwoordelijk voor het regulier functioneel beheer van HiX, werkt voortdurend aan het optimaliseren hiervan, én ondersteunt bij vragen van gebruikers. Je bent in staat om verbanden tussen meldingen te zien en je doet verbetervoorstellen. Je kunt de wensen en eisen van de business analyseren en verwoorden in specificaties. Je werkt dan ook niet alleen samen met je directe IT-collega’s, maar ook met onze zorgprofessionals. Gezamenlijk zorg je voor optimale ondersteuning van de zorgprocessen met behulp van nieuwe, generieke, functionaliteiten. Dit doe je onder meer door je te focussen op verbeterprojecten voor het zorgproces, waarbij je de applicatie in afstemming met de stakeholders inricht, test en implementeert. Daarnaast hebben we ook grote projecten en ambities te realiseren, daarom participeer je ook in overkoepelende teams en gebruikersgroepen. Tot slot draai je mee in de telefonische bereikbaarheidsdienst van IT&DI.

Wat vragen wij?

Je bent een proactieve, ondernemende collega die beschikt over hbo- of wo-werk- en denkniveau. Je beschikt over kennis van en ervaring met HiX en hebt affiniteit met zowel complexe zorgprocessen als innovatieve IT-omgevingen. Naast HiX verdiep je je ook graag in (nieuwe) processen en applicaties, zodat je breed inzetbaar bent. Daarnaast heb je analytisch inzicht en ben je leergierig ingesteld. Je werkt graag in een dynamische omgeving en houdt van inhoudelijke uitdagingen. Je streeft altijd naar optimale ondersteuning van gebruikers en samenwerking met collega’s en maakt daarom graag persoonlijk contact. Beschrijven we jou? Solliciteer dan snel!

Meer informatie

We zijn op zoek naar twee IT-specialisten die elk in een eigen scrumteam aan de slag gaan.

Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring, en bedraagt maximaal € 3.712,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 8, CAO UMC) of maximaal € 4.200,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 9, CAO UMC).
Voor deze vacature kunnen referenties worden opgevraagd.

Meer informatie over de afdeling lees je  hier en onze IT&DI-film bekijk je  hier!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Vera van der Kaap, recruiter IT&DI, email: v.van_der_kaap@lumc.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Esmee Stoop, IT-specialist

Esmee Stoop

"Op de IT-afdeling werken we aan de rand van de wetenschap."

Je werkplek

De afdeling Informatie Technologie & Digitale Innovatie (IT&DI) van het LUMC realiseert de link tussen de IT en de zorg. Wij staan in het hart van de organisatie en maken het leveren van topreferente zorg, internationaal onderzoek en academisch onderwijs mogelijk. Hierbij staan innovatie, het werken met de nieuwste technologie en kennisontwikkeling voorop. Wij bieden je een uitdagende en op vernieuwing gerichte werkomgeving met tal van persoonlijke ontwikkelmogelijkheden. De sfeer is ontspannen en collegiaal, er is ruimte voor humor, persoonlijke aandacht en tegelijkertijd wordt er hard gewerkt. Het gehele team van IT&DI is enthousiast en gemotiveerd en zit vol ambitie, maar er is ter ontspanning op zijn tijd ook ruimte voor een feestje van onze eigen feestcommissie of een potje darten met je collega’s ter ontspanning!

Carrière in het LUMC

Je bent nooit uitgeleerd en daarom staat jouw ontwikkeling bij ons centraal. Daarbij faciliteert het LUMC bij het onderhouden, verbreden én verdiepen van je kennis en vaardigheden. Ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken hier deel van uit. Kortom: wij bieden je een uitdagende en op vernieuwing gerichte werkomgeving, tal van persoonlijke ontwikkelmogelijkheden en een werkplek waar jouw talent volledig tot zijn recht komt.

Contact: Eva Schikker, recruiter IT&DI
06 38 14 83 54

Solliciteren