Functioneel Specialist Peoplesoft HCM en Identity Access Management

Facilitair & ondersteunend

Je functie

Wil jij werken op een door innovatie gedreven IT-afdeling? En vanuit jouw expertise het verschil maken in onze zorg? Dat kan! Wij zijn namelijk op zoek naar een functioneel specialist Peoplesoft HCM en Identity Access Management!

In het kort

• Je bent bruggenbouwer tussen IT en onze (HRM-)professionals
• Je schakelt gemakkelijk tussen verschillende gebruikers en stakeholders
• Je bent communicatief sterk en laat je niet snel uit het veld slaan
• Je werkt in een omgeving die volop aan het innoveren is 

Wat ga je doen?

Als functioneel specialist ben je onderdeel van een team dat verantwoordelijk is voor onze PeopleSoft HCM-applicatie en het daaraan gekoppelde Identity and Access Management. Je richt de applicatie in en beheert deze. Je ziet verbanden tussen gebruikersmeldingen en weet deze om te zetten in verbetervoorstellen. Daarnaast ligt de focus op Identity Access Management.. Met deze applicatie zorgen we er voordat de personele gegevens goed door de keten blijven lopen. Het is dan ook een dynamische en afwisselende functie: het ene moment vertel je vol enthousiasme over de mogelijkheden van deze applicatie aan een gebruikersgroep van HRM’ers en managers, het andere moment schakel je met de technisch specialisten of verhelp je een hardnekkige storing. Tussendoor los je allerlei technische en functionele vraagstukken zelf op, omdat jij de meeste kennis in huis hebt. Als er wijzigingen zijn (denk bijvoorbeeld aan een update, een wijzigingsverzoek, informatieverzoek of de uitrol van een nieuw project), dan is het jouw verantwoordelijkheid om deze in te richten, te testen en te implementeren. Je hebt proactief en hebt intensief contact met zowel directe collega’s binnen de afdeling als met de gebruikers en eigenaars van de applicatie. Voor hen ben jij namelijk het vaste aanspreekpunt. Zo nodig draai je mee in de telefonische bereikbaarheidsdienst van IT&DI.

Wat vragen wij?

Jij bent een gemotiveerde en enthousiaste collega met hbo/wo- werk- en denkniveau, met een IT-achtergrond en bij voorkeur met ervaring als functioneel specialist met PeopleSoft en/of Identity and Access Management. Je bent communicatief sterk, mens- en klantgericht, flexibel, pragmatisch en laat je niet snel uit het veld slaan. Je bent een zelfstandig en actief onderdeel van het team. Uiteraard heb je affiniteit met HRM. Daarnaast beschik je over analytisch inzicht en ben je leergierig ingesteld. Je werkt graag in een dynamische omgeving en houdt van inhoudelijke uitdagingen. Tot slot streef je altijd naar optimale ondersteuning van gebruikers en samenwerking met verschillende collega’s. Beschrijven we jou? Solliciteer dan snel!

Meer informatie

Het dienstverband is tijdelijk voor een duur van een jaar, met intentie op verlenging.

Voor deze vacature kunnen referenties worden opgevraagd.

Meer informatie over de afdeling lees je hier en onze IT&DI-film bekijk je hier !

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Esmee Stoop, IT-specialist

Esmee Stoop

"Op de IT-afdeling werken we aan de rand van de wetenschap."

Je werkplek

De afdeling Informatie Technologie & Digitale Innovatie (IT&DI) van het LUMC realiseert de link tussen de IT en de zorg. Wij staan in het hart van de organisatie en maken het leveren van topreferente zorg, internationaal onderzoek en academisch onderwijs mogelijk. Hierbij staan innovatie, het werken met de nieuwste technologie en kennisontwikkeling voorop. Wij bieden je een uitdagende en op vernieuwing gerichte werkomgeving met tal van persoonlijke ontwikkelmogelijkheden. De sfeer is ontspannen en collegiaal, er is ruimte voor humor, persoonlijke aandacht en tegelijkertijd wordt er hard gewerkt. Het gehele team van IT&DI is enthousiast en gemotiveerd en zit vol ambitie, maar waar ter ontspanning op zijn tijd ook ruimte is voor een feestje van onze eigen feestcommissie!

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Kees Cusell, hoofd IT Vernieuwing en Ontwikkeling Bedrijfsvoering, afdeling IT&DI

C.W.Cusell@lumc.nl

Solliciteren