Doktersassistent Polikliniek Huidziekten

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

Werk je graag in een team en ben je patiëntgericht? Ben je zorgvuldig, werk je geconcentreerd en houd je het overzicht in drukke tijden? Dan ben jij wellicht de doktersassistent waar wij naar op zoek zijn!

In het kort

• In eerste instantie ben je vooral verantwoordelijk voor secretariële- en baliewerkzaamheden
• Ook ben je verantwoordelijk voor de planning van de patiënten en fungeer je als aanspreekpunt
• Je werkt nauw samen met de artsen en verpleegkundigen

Wat ga je doen?

Als onze doktersassistent kom je te werken in de front- en backoffice en op de spreekkamers op de polikliniek Huidziekten. Je houdt je samen met een team collega's dagelijks bezig met secretariële en administratieve werkzaamheden en medische ondersteuning. Denk bijvoorbeeld aan het beheren van de spreekuuragenda's en het telefonisch beantwoorden van vragen van patiënten. Maar ook voor collega's buiten de polikliniek ben je het eerste aanspreekpunt als ze vragen hebben. Verder verzorg je de medische administratie en correspondentie. Maar dat is natuurlijk niet alles: Als doktersassistent ondersteun je artsen op de spreekkamers en de poliklinische OK. In eerste instantie zal je worden ingewerkt op het polisecretariaat en daarna op de ondersteunende werkzaamheden in de spreekkamer en de OK.

Wat vragen wij?

We zijn op zoek naar een enthousiaste collega met een mbo-diploma tot doktersassistent. Je denkt graag vooruit en bent een kei in organiseren. Het is van belang dat je stressbestendig bent, inzicht hebt in en overzicht houdt over logistieke processen. Verder is het belangrijk dat je over goede contactuele eigenschappen en sociale vaardigheden beschikt. Herken jij jezelf in deze omschrijving? Dan ben jij de doktersassistent waar wij naar op zoek zijn!

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen we referenties opvragen. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Frouzan Soltani

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

Op de polikliniek Huidziekten worden grote patiëntaantallen gezien in verschillende, zeer diverse spreekuren. Er zijn spreekuren algemene dermatologie en gespecialiseerde spreekuren, zoals bijvoorbeeld huidlymfomen en -melanomen, maar ook spreekuren voor allergie en flebologie en kinderdermatologie. De polikliniek Huidziekten is een dynamische werkplek en volop in ontwikkeling. Er wordt hard gewerkt om de logistiek te optimaliseren en IT-mogelijkheden te ontwikkelen en te implementeren. Een goede samenwerking tussen de verschillende disciplines is van belang om de kwaliteit van zorg optimaal te houden.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Jannette Möhlmann, organisatorisch manager, polikliniek Huidziekten
071 529 69 83

Solliciteren